تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۸

هدف از مطالعه حاضر تعیین عوامل باکتریایی موجود در آبسه های کبدی در گاوان کشتار شده در کشتارگاه صنعتی تبریز می باشد. در طی این مطالعه بازرسی کشتارگاهی ۳۵۵ راس گاو پس از کشتار از نظر حضور آبسه کبدی صورت پذیرفت. در صورت حضور آبسه در هر کبد مشخصات دام شامل: جنس، سن، آبستنی و مشخصات آبسه (تعداد، اندازه، محل بر روی کبد) ثبت می گردید، سپس آبسه به طور کامل از بافت کبد جدا گردیده و در کنار یخ به آزمایشگاه منتقل می شد. در محل آزمایشگاه کشت باکتریایی هوازی، بی هوازی و میکروآئروفیلیک به روش استاندارد از آبسه های کبدی به انجام رسید. از ۳۵۵ راس گاو کشتارشده ۲۸ راس (۷.۸%) به آبسه کبدی مبتلا بودند. تعداد ۲۲ (۷۸.۵۷%) کبد از۲۸ کبد مبتلا، حاوی یک آبسه بودند و تنها ۶ (۲۱.۴۲%) کبد حاوی ۲ آبسه و یا بیشتر بودند. فوزوباکتریوم نکروفوروم از ۱۵ (۵۳.۵۷%) کبد مبتلا به آبسه و آرکانوباکتریوم پیوژنز از ۱۰ (۳۵.۷۱%) آبسه کبدی به عنوان جرم مولد آبسه جدا گردیدند. نتایج حاصل از تحقیق حاضر نشان داد که فوزوباکتریوم نکروفوروم مهم ترین عامل ایجاد آبسه های کبدی جداشده از گاوان کشتارشده در کشتارگاه تبریز می باشد و آرکانوباکتریوم پیوژنز از نظر اهمیت در ایجاد آبسه در رتبه دوم قرار دارد.

کلید واژه: آبسه کبدی، عوامل باکتریایی، گاو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.