مقاله تاثیر رفتارهای حمایتی بر روند درد زایمان در زنان نخست زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر رفتارهای حمایتی بر روند درد زایمان در زنان نخست زا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رفتارهای حمایتی بر روند درد زایمان در زنان نخست زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رفتارهای حمایتی بر روند درد زایمان در زنان نخست زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رفتارهای حمایتی بر روند درد زایمان در زنان نخست زا :

مقاله تاثیر رفتارهای حمایتی بر روند درد زایمان در زنان نخست زا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۱۴ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر رفتارهای حمایتی بر روند درد زایمان در زنان نخست زا
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رفتارهای حمایتی
مقاله درد زایمان
مقاله پیشرفت درد زایمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در گذشته در طول درد زایمان، مادران به طور سنتی توسط زنان دیگر حمایت می شدند. با وجود اینکه در دهه های اخیر مساله حمایت مداوم از زنان در طول درد زایمان در بیمارستان های سراسر جهان مطرح می باشد، ولی این اقدام به جای یک امر معمول به یک استثنا تبدیل شده است. این مطالعه با هدف تعیین تاثیر رفتارهای حمایتی در مقایسه با مراقبت های معمول بر روند درد زایمان صورت گرفت.
روش بررسی: این مطالعه به صورت نیمه تجربی بر روی ۸۰ زن نخست زای که به علت درد زایمان و یا پارگی کیسه آب به بیمارستان ولیعصر زنجان مراجعه کرده بودند، انجام شد. ابتدا نمونه ها به روش مبتنی بر هدف انتخاب و سپس به طور تصادفی در دو گروه آزمون و شاهد قرار گرفتند. در گروه آزمون رفتارهای حمایتی توسط یک ماما انجام گرفت. گروه شاهد فقط مراقبت های معمول را دریافت کردند. برای جمع آوری اطلاعات، از پرسشنامه و مقیاس سنجش درد (مقیاس دیداری درد) استفاده گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های تی تست، مجذور کای، من ویتنی صورت گرفت. ۰۰۵ سطح معنی داری داده ها در نظر گرفته شد.
یافته ها: در این مطالعه، میانگین شدت درد بین دو گروه آزمون و شاهد در سه موقعیت (دیلاتاسیون ۵، ۷ سانتی متری و کامل)، اختلاف آماری معنی داری داشت (P<0.001). در گروه آزمون طول مدت فاز فعال درد زایمان (P=0.001) و مرحله دوم زایمان در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی داری کمتر بود (P<0.001).
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد، رفتارهای حمایتی مداوم در روند درد زایمان، باعث پیشرفت سریع تر و کاهش شدت درد می شود. لذا گنجاندن آموزش این قبیل مهارت ها در برنامه های آموزشی دانشجویان مامایی و استفاده آن توسط کادر درمانی ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.