مقاله انگیزه زنان جوان در پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انگیزه زنان جوان در پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انگیزه زنان جوان در پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انگیزه زنان جوان در پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انگیزه زنان جوان در پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک :

مقاله انگیزه زنان جوان در پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۳۹ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: انگیزه زنان جوان در پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجارب
مقاله پیشگیری از بارداری
مقاله روابط زناشویی
مقاله زنان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: امروزه استفاده از تجارب زنده افراد در عرصه پژوهش می تواند ما را به سوی درک واقعیت رفتارهای بشر هدایت نماید که عامل مهمی در بالین محسوب می گردد. سال های اول زندگی مشترک، به دلیل کسب تجارب جدید (مانند والد شدن، استفاده از روش های پیشگیری از بارداری و برنامه تنظیم خانواده) مهم است. استفاده از تجارب این افراد می تواند باعث آشکارسازی پیچیدگی هایی گردد که پیرامون رفتارهای باروری وجود دارد. این پژوهش با هدف پی بردن به ماهیت تجارب این گروه در مورد انگیزه پیشگیری از بارداری در سال های اول زندگی مشترک صورت گرفت.
روش بررسی: این مطالعه به صورت کیفی و به روش پدیدارشناسی انجام گردید. نمونه ها به روش مبتنی بر هدف جمع آوری شد. تعداد شرکت کنندگان در مطالعه ۱۱ نفر بود. اطلاعات نیز از طریق مصاحبه سازمان نیافته، گردآوری و به روش کلایزی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. روایی و پایایی داده ها با تایید نتایج توسط شرکت کنندگان و تجزیه و تحلیل تیمی اثبات گردید.
یافته ها: نتایج حاصل از این پژوهش، در ۶۱ کد، ۷ دسته و ۲ خوشه مفهوم محوری انگیزه پیشگیری از بارداری، قرار گرفت.
نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر حاکی از این است که در سال های اخیر، انگیزه پیشگیری از بارداری را عواملی مانند شناخت بیشتر از همسر، عوامل اقتصادی، فرهنگی و طبی تشکیل می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.