مقاله خود ارزشیابی راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامری زبان آموزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خود ارزشیابی راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامری زبان آموزان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خود ارزشیابی راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامری زبان آموزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خود ارزشیابی راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامری زبان آموزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خود ارزشیابی راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامری زبان آموزان :

مقاله خود ارزشیابی راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامری زبان آموزان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در فناوری آموزش (فناوری و آموزش) از صفحه ۲۹ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: خود ارزشیابی راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامری زبان آموزان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خود ارزشیابی
مقاله دانش گرامری
مقاله دانش آموز محوری
مقاله راهکارهای فراشناختی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این مطالعه، بررسی روش خود ارزشیابی به عنوان راهکاری فراشناختی در بالا بردن دانش گرامر زبان انگلیسی برای دانش آموزان ایرانی است. برای دستیابی به این هدف، ۶۰ دانش آموز پسر در دوره راهنمایی با گروه سنی ۱۳ الی ۱۶ سال شرکت کردند. برای همسان سازی گروه ها از نظر مهارت زبانی، آزمون نلسون ۱۹۷۶ سری ۵۰ اجرا شد. دانش آموزانی که تفاوت فاحشی با دیگران داشتند از این آزمون حذف شدند و انتخاب شدگان به گروه آزمایش و گروه کنترل تقسیم شدند.
برای تعیین سطح دانش گرامری دانش آموزان نیز آزمونی انتخاب و به عنوان پیش آزمون اجرا شد. نتیجه نشان داد که تفاوت آشکاری بین گروه ها وجود ندارد. بعد از پیش آزمون، فرآیند آموزش آغاز شد. گروه کنترل، آموزش سنتی دریافت کرد و تحت ارزشیابی سنتی قرار گرفت. در صورتی که گروه آزمایش در فرآیند خود ارزشیابی شرکت کردند که به وسیله آن دانش آموزان فعالیت های خود را کنترل و نقاط ضعف و قدرت خود را بررسی می کردند. فرآیند خود ارزشیابی به مدت شش جلسه و طی سه ماه انجام شد. یک جلسه پس از پایان آموزش، یک پس آزمون به عمل آمد. نتایج از طریق آزمون t مستقل مقایسه شد. نتیجه نشان داد که این دو گروه از نظر آماری تفاوتی معنی دار دارند و خود ارزشیابی تاثیر مثبتی در بالا بردن دانش گرامری دانش آموزان داشته است. نتایج این مطالعه به طراحان برنامه درسی، معلمان و دانش آموزان کمک خواهد کرد تا زمان ویژه ای را به فرایند خود ارزشیابی اختصاص دهند. معلمان می توانند خود ارزشیابی را در کنار فعالیت ها و روش های دیگر در کلاس به کار برند تا دانش گرامری دانش آموزان در آموزش زبان رشد یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.