بررسی رابطه بین ویژگی های زیستی، شناختی، روانی و اجتماعی مادران با کم وزنی نوزادان هنگام تولد در استان اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین ویژگی های زیستی، شناختی، روانی و اجتماعی مادران با کم وزنی نوزادان هنگام تولد در استان اصفهان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین ویژگی های زیستی، شناختی، روانی و اجتماعی مادران با کم وزنی نوزادان هنگام تولد در استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین ویژگی های زیستی، شناختی، روانی و اجتماعی مادران با کم وزنی نوزادان هنگام تولد در استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین ویژگی های زیستی، شناختی، روانی و اجتماعی مادران با کم وزنی نوزادان هنگام تولد در استان اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زن و بهداشت

تعداد صفحات :۲۱

کم وزنی هنگام تولد، یکی از شاخص های مهم بهداشتی هر کشور است و شناخت عوامل خطر زای کم وزنی نوزادان ضروری می باشد. هدف پژوهش حاضر، بررسی رابطه بین ویژگی های زیستی، شناختی، روانی و اجتماعی مادران با کم وزنی هنگام تولد در استان اصفهان بود.در این پژوهش نمونه ای ۹۱۰ نفری از بین مادران تازه زایمان کرده در سال ۱۳۸۸ از استان اصفهان انتخاب شد. از روش نمونه گیری طبقه ای و خوشه ای با توجه به نسبت جمعیت در هر یک از شهرستان های استان اصفهان استفاده شد. اطلاعات با پرسش نامه ای محقق ساخته و آزمون رضایت زناشویی اینریچ جمع آوری شد.تحلیل توصیفی و استنباطی داده ها و تحلیل رگرسیون لجستیک با نرم افزار SPSS انجام شد.نتایج نشان داد که شیوع نوزادان کم وزن در استان اصفهان ۹.۵ درصد و بارداری های ناخواسته ۳۸.۷ درصد و نارضایتی زناشویی مادران ۲۹ درصد بوده است و ۱۵.۶ درصد بارداری ها زیر ۲۰ سال و ۲۲ درصد بالای ۳۵ سال بود. ۳۸.۹ درصد از مادران در دوران بارداری در معرض دود سیگار بودند. میانگین افزایش وزن دوران بارداری ۹ کیلوگرم بود. ۳۳ درصد مادران در دوران بارداری فشار خون بالا، ۲۶.۷ درصد سابقه سقط جنین و ۳۱.۹ درصد سابقه خون ریزی داشتند و ۱۰.۴ درصد نوزادان مورد مطالعه دارای خواهر یا برادر استثنایی بودند. ۲۳.۱ درصد مادران شاغل بوده و ۱۹.۸ درصد تولد دوقلویی و ۲۱.۱ درصد والدین نسبت خویشاوندی نزدیک داشتند و ۲۹.۷ درصد زایمان ها به صورت سزارین بود. یافته ها نشان داد: قد مادر، مسمومیت و خون ریزی دوران بارداری، عدم آگاهی مادر از مراقبت های دوران بارداری، نارضایتی زناشویی، فشار خون غیر طبیعی، شاغل بودن و افزایش وزن کمتر از ۵ کیلوگرم در دوران بارداری و حاملگی در زیر ۲۰ سال، می تواند احتمال کم وزنی هنگام تولد را به طور معنا داری افزایش دهد.نتیجه گیری: ویژگی های زیستی، روانی و اجتماعی والدین بر کم وزنی هنگام تولد تاثیر دارد و نتایج این پژوهش در پیشگیری از تولد نوزادان کم وزن کاربرد دارد.

کلید واژه: کم وزنی هنگام تولد، نوزادان نارس، عوامل خطرزای مادری، رضایت زناشویی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.