بررسی قصور پزشکی منجر به فوت و نقص عضو مطرح شده در کمیسیون های نظام پزشکی شهر کرمان طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قصور پزشکی منجر به فوت و نقص عضو مطرح شده در کمیسیون های نظام پزشکی شهر کرمان طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قصور پزشکی منجر به فوت و نقص عضو مطرح شده در کمیسیون های نظام پزشکی شهر کرمان طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قصور پزشکی منجر به فوت و نقص عضو مطرح شده در کمیسیون های نظام پزشکی شهر کرمان طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قصور پزشکی منجر به فوت و نقص عضو مطرح شده در کمیسیون های نظام پزشکی شهر کرمان طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حقوق پزشکی

تعداد صفحات :۱۸

قصور پزشکی یعنی درمانی که بر طبق استانداردهای پذیرفته شده پزشکی نباشد و منجر به فوت یا نقص عضو در بیمار گردد. قصور پزشکی انواع مختلفی مانند: عدم رعایت نظامات دولتی، عدم مهارت، بی احتیاطی، بی مبالاتی دارد. در این مقاله کلیه پرونده های مربوط به اقدامات درمانی منجر به فوت و نقص عضو مطرح شده در کمیسیون های پزشکی سازمان نظام پزشکی شهر کرمان، از ابتدای سال ۱۳۸۱، لغایت پایان سال ۱۳۸۵، مورد بازبینی قرار گرفتند. تعداد موارد شکایت از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ سیر صعودی داشته است. در مطالعه ما بیشترین نوع قصور، از نوع بی مبالاتی و سپس عدم رعایت نظامات دولتی و کم ترین نوع آن، بی احتیاطی به دست آمد. تفکیک پرونده های شکایت در سال های مختلف نشان می دهد که بیشترین شکایت در سال ۱۳۸۵ می باشد و از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵، تعداد شکایات افزایش یافته است. بیشترین میزان شکایت از مراکز دانشگاهی بود، اما اختلاف معنی داری بین میزان قصور و مراکز درمانی مشاهده نشد و تقریبا در تمامی مراکز، میزان قصور یکسان بود. بیشترین قصور در رده مدیران اجرایی (۵۰%)، در رده بعدی پرسنل درمانی (۴۱.۷%) و در رده سوم پزشک (۳۰.۸%) به دست آمد. فلذا مدیران اجرایی باید دقت وافری در مسوولیتی که به آنها داده شده داشته باشند، این امر در مورد پرستاران زحمت کش نیز صادق می باشد.

کلید واژه: قصور پزشکی، شکایت، فوت و نقص عضو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.