مطالعات زمین شناسی و اکتشافات ژئوشیمیایی عناصر پرتوزا در حوضه اورانیوم دار شمال غرب، محدوده اکتشافی کلیبر (۱) شمال اهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعات زمین شناسی و اکتشافات ژئوشیمیایی عناصر پرتوزا در حوضه اورانیوم دار شمال غرب، محدوده اکتشافی کلیبر (۱) شمال اهر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعات زمین شناسی و اکتشافات ژئوشیمیایی عناصر پرتوزا در حوضه اورانیوم دار شمال غرب، محدوده اکتشافی کلیبر (۱) شمال اهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعات زمین شناسی و اکتشافات ژئوشیمیایی عناصر پرتوزا در حوضه اورانیوم دار شمال غرب، محدوده اکتشافی کلیبر (۱) شمال اهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعات زمین شناسی و اکتشافات ژئوشیمیایی عناصر پرتوزا در حوضه اورانیوم دار شمال غرب، محدوده اکتشافی کلیبر (۱) شمال اهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین و منابع

تعداد صفحات :۱۶

محدوده اکتشافی کلیبر (۱) در شمال شهرستان اهر، استان آذربایجان شرقی و در زون ساختاری البرز – آذربایجان قرار گرفته است. سنگ ‏های آتشفشانی ریولیتی تا آندزیتی با سن ائوسن و توده های نفوذی گرانیتی و گرانودیوریتی با فراوانی کمتر، سنگ ‏های عمده در منطقه کلیبر را تشکیل می ‌دهد. سنگ‏ های اخیر عمده کانی ‌سازی را در خود جای داده است. محدوده کلیبر (۱) طی اکتشافات زمین ‌شیمیایی ناحیه ‌ای برگه اهر (مقیاس۱:۱۰۰۰۰۰ ) به عنوان یک منطقه با پتانسیل کانی ‌سازی معرفی شده است. در این پژوهش، مجموع ۸۰۱ نمونه رسوب آبراهه ای برای عناصر U و Th و عناصر ردیاب مانند As، Nb، Bi، Mo، Pb، Cu، Fe، Co، Ni، Sr، Ce برداشت و به روش ICP تجزیه شد. محدوده کلیبر یک بی ‌هنجاری زمین ‌شیمیایی است که در آن محتوای عناصر پرتوزای نمونه ‌ها به طور غیرعادی بالاتر از مقدار زمینه می ‌باشد. «مقادیر زمینه» برای عناصر U و ۴.۹ ppm Th و ۲۲.۴ ppm تعیین شد. صحت آنومالی ‌های زمین‌ شیمیایی با مشاهدات صحرایی تایید شده است. مشاهده رگه های سیلیسی کانه دار همراه با دگرسانی گرمابی گسترده در گرانیت ‌های میزبان کانی ‌سازی، نقش سیال ‌های گرمابی را در ایجاد ناهنجاری های زمین ‌شیمیایی و بنابراین کانی ‌سازی اورانیوم نشان می‌ دهد. ارتباط نزدیک رگه های سیلیسی کانه ‌‌دار با نمودهای ساختاری در منطقه، نشان می ‌دهد که شکستگی ‌ها احتمالا به عنوان گذرگاهی برای نفوذ سیال‌ های گرمابی حاوی اورانیوم‌ عمل کرده ‌اند. همبستگی بالای U و Th با عناصر Fe, Na و La, Nb, Cd می تواند نشانگر یک منشا مشترک برای دو عنصرU و Th در منطقه باشد. با توجه به قابلیت بالای اورانیوم در مقابل فرایندهای هوازدگی و فروشویی و نفوذپذیری نسبتا بالای سنگ های میزبان کانی ‌سازی، کاوش برای وجود کانی‌ سازی سوپرژن در منطقه می ‌تواند امیدبخش باشد.

کلید واژه: کلیبر، آنومالی، کانی ‌سازی، اورانیوم، سیال ‌های گرمابی، دگرسانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.