تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته های گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته های گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته های گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته های گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته های گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط شناسی

تعداد صفحات :۸

با توجه به افزایش مصرف کود و سموم کشاورزی در دهه های اخیر و افزایش بیماری ها و مخاطرات زیست محیطی در جوامع انسانی لازم است در ایران نیز مانند کشورهای پیشرفته استانداردهای باقیمانده سموم در مواد غذایی و محصولات کشاورزی مورد توجه قرار گیرد. اعمال این استانداردها نه فقط در بهداشت و سلامتی جامعه موثر است بلکه با افزایش صادرات، موجب رشد اقتصادی کشور نیز خواهد شد. از این رو در تحقیق حاضر برای بررسی آلودگی احتمالی محصول سیب منطقه دماوند نسبت به سموم کشاورزی مورد استفاده توسط باغبانان منطقه، میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس (دورسبان) در این محصول مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا، نمونه برداری به طور کاملا تصادفی بر اساس محاسبات آماری انجام گرفت و پس از عصاره گیری با گازکروماتوگرافی میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس اندازه گیری شد. به طوری که میزان باقیمانده سم دیازینون در سیب های نوع گلدن و رد منطقه به ترتیب ۰.۶۵ و ۰.۷ ppmو در مورد سم کلرپریفوس به ترتیب ۱.۰۸ و ۱.۳۴ ppmاندازه گیری شد. سپس ضمن استفاده از آزمون آمارهt ، نتایج تحقیق با استانداردهای جهانی مربوط مقایسه شد. مقایسه نتایج آماری با استانداردهای جهانی مبین این موضوع است که میزان سم کلرپریفوس در محصول سیب باغهای منطقه بیش از حد مجاز جهانی است. پس ضرورت دارد که مسوولان و باغداران منطقه توجه ویژه ای به مساله میزان و زمان استفاده از سموم کاربردی داشته باشند تا به این وسیله از به خطر افتادن بهداشت و سلامت جامعه جلوگیری به عمل آید.

کلید واژه: باقیمانده سموم، سیب، دماوند، دیازینون، کلر پریفوس، دورسبان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.