اثر تراکم کاشت و نحوه برداشت علوفه بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان و دوروم در کشت دومنظوره (برداشت علوفه و دانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تراکم کاشت و نحوه برداشت علوفه بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان و دوروم در کشت دومنظوره (برداشت علوفه و دانه) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تراکم کاشت و نحوه برداشت علوفه بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان و دوروم در کشت دومنظوره (برداشت علوفه و دانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تراکم کاشت و نحوه برداشت علوفه بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان و دوروم در کشت دومنظوره (برداشت علوفه و دانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تراکم کاشت و نحوه برداشت علوفه بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم نان و دوروم در کشت دومنظوره (برداشت علوفه و دانه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زیستی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی جنبه های مختلف زراعی کشت دو منظوره (برداشت دانه و علوفه سبز) به عنوان یکی از راهکارهای تولید علوفه و حفاظت از مراتع در کشور و قابلیت مکانیزاسیون این روش، آزمایش اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه آموزشی- پژوهشی دانشگاه تهران در سال زراعی ۱۳۸۵-۱۳۸۴ انجام گردید. تیمارهای فرعی آزمایش شامل گندم نان (رقم پیشتاز) و گندم دوروم (رقم استورک) در تراکم های ۱۳۰، ۱۸۰و ۲۳۰ کیلوگرم بذر در هکتار به صورت فاکتوریل در کرت های فرعی کشت گردیدند. تیمار نحوه برداشت علوفه در سه سطح برداشت بیولوژیک (چرای دام)، برداشت مکانیزه (برداشت بوسیله موور) و شاهد (عدم برداشت) در مرحله پیش از شروع طویل شدن ساقه در کرت های اصلی اجرا گردید. نتایج آزمایش نشان داد که برداشت مکانیزه باعث کاهش عملکرد دانه رقم استورک می گردد. در کشت دومنظوره، گندم نان با تراکم ۱۸۰ کیلوگرم بذر در هکتار و گندم دوروم با تراکم ۲۳۰ کیلوگرم در هکتار به ترتیب با ۵۰۵۰ و۵۶۶۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد دانه بهترین شرایط کشت بود (برداشت علوفه در رقم استورک فقط به صورت چرای دام). با این عمل به طور میانگین ۱۵۵۰ کیلوگرم در هکتار علوفه خشک در انتهای فصل زمستان قابل برداشت خواهد بود. در صورت رعایت اصول فنی خصوصا کشت رقم مناسب، برداشت علوفه به صورت مکانیزه یا چرای دام باعث افزایش درآمد زارع می گردد.

کلید واژه: کشت دو منظوره، گندم دوروم، برداشت مکانیزه علوفه، چرای دام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.