اندوزش و تحمل آلودگی کادمیومی خاک توسط ارزن وحشی (Pennisetum glaucum)، سلمه تره (Chenopodium album)، خرفه (Portulaca oleracea) و خاکشیر (Descurainia Sophia)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندوزش و تحمل آلودگی کادمیومی خاک توسط ارزن وحشی (Pennisetum glaucum)، سلمه تره (Chenopodium album)، خرفه (Portulaca oleracea) و خاکشیر (Descurainia Sophia) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندوزش و تحمل آلودگی کادمیومی خاک توسط ارزن وحشی (Pennisetum glaucum)، سلمه تره (Chenopodium album)، خرفه (Portulaca oleracea) و خاکشیر (Descurainia Sophia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندوزش و تحمل آلودگی کادمیومی خاک توسط ارزن وحشی (Pennisetum glaucum)، سلمه تره (Chenopodium album)، خرفه (Portulaca oleracea) و خاکشیر (Descurainia Sophia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندوزش و تحمل آلودگی کادمیومی خاک توسط ارزن وحشی (Pennisetum glaucum)، سلمه تره (Chenopodium album)، خرفه (Portulaca oleracea) و خاکشیر (Descurainia Sophia) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار

تعداد صفحات :۲۴

در این مقاله بردباری، پتانسیل جذب و اندوزش کادمیوم توسط جمعیت بومی ارزن وحشی (Pennisetum glaucum)، سلمه تره (Chenopodium album)، خرفه (Portulaca oleracea) و خاکشیر (Descurainia Sophia) در منطقه آذربایجان غربی در یک خاک آلوده شده در شرایط آزمایشگاهی با مقادیر صفر، ۲۰، ۶۰ و ۱۰۰ میلی گرم کادمیوم بر کیلوگرم مطالعه شد. این گیاهان در گلدان های شامل خاک آلوده کشت شدند. شاخسار گیاهان در پایان مرحله گل دهی برداشت شد. زیست توده خشک، غلظت کادمیوم در شاخسار گیاهان و مقدار کل برداشت کادمیوم از خاک در هر یک از گونه های گیاهی اندازه گیری شد. با افزایش غلظت آلودگی کادمیومی خاک، تولید زی توده در گیاهان ارزن وحشی و خرفه به گونه ای معنی دار (P£۰.۰۵) کاهش یافت. با این حال، این کاهش، برخلاف وجود، در گیاهان سلمه تره و خاکشیر از نظر آماری معنی دار نبود. در بین گیاهان مورد مطالعه، سلمه تره و خاکشیر با ۲۵ درصد کاهش عملکرد نسبی ماده خشک در محدوده غلظت های اعمال شده کادمیوم در خاک، بردبارترین گیاهان به تنش آلودگی کادمیومی بودند. گیاهان مورد مطالعه نتوانستند غلظت های بالایی از کادمیوم را در خود بیاندوزند، به طوری که بیشینه غلظت فلز در ارزن وحشی، سلمه تره، خاکشیر و خرفه به ترتیب حدود ۱۹، ۶، ۱۶ و ۱۶ میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک گیاه بود. با این حال، کاربرد گیاهان سلمه تره و خاکشیر، به دلیل تولید زی توده به نسبت بالا و غلظت متوسط فلز در گیاه، می تواند در زدودن سطوح پایین آلودگی کادمیومی خاک نویدبخش باشد.

کلید واژه: آلودگی، پالایش سبز، کادمیوم، گیاهان وحشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.