ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم، EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم، EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم، EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم، EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی نانوذره دی اکسید تیتانیوم، EDTA و سیر بر سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران

تعداد صفحات :۸

فساد میکروبی یکی از مسائل دارای اهمیت در صنعت غذا بوده که در افراد مستعد مانند کودکان و کهنسالان این مساله نمود بیشتری دارد. در این مطالعه خواص ضد باکتریایی دی اکسید تیتانیوم به عنوان یک عامل شیمیایی خود تمیز شونده و EDTA و سیر با استفاده از روش استاندارد میکرودایلوشن (رقت سازی) ارزیابی گردید.نانوذره TiO2 از طریق هیدرولیز TiCl4 بدست آمد. پس از افزودن آب مقطر دیونیزه و ۵ ساعت گردش محلول در دمای ۱۰۰-۸۰ oCخشک شد و در ۵۵۰ oC به فرم کریستالی در آمد. اندازه و نوع ذرات بوسیله میکروسکوپ الکترونی اسکنینگ (SEM) و X-Ray-Diffraction (XRD) تعیین شد. سودوموناس آئروژینوزا سویه) ۲۷۸۵۳ (ATCC بر روی محیط نوترینت آگار (NA) کشت داده شد و پس از ۲۴ ساعت نگهداری در ۳۷ oC سوسپانسیونی با غلظت ۱×۱۰۶ cell/ml تهیه گردید. تست حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) آن روی TiO2، سیر،, EDTA ایمی پنم بر روی سودوموناس ارزیابی شد.بررسی شکل و قطر نانوذره با SEM نشان داد که ذرات کروی، با قطر nm65-40 می باشند. MIC عوامل TiO2 و EDTA و سیر و ایمی پنم به ترتیب ۴۰ و ۲۴.۹۲ و ۲.۲ و ۰.۴۳ میکروگرم بر میلی لیتر بود. در این مطالعه نانوذره TiO2 با روش شیمیایی سنتز و نشان داده شد که دارای خاصیت ضد باکتریایی مطلوبی نسبت به سایر مهار کننده های معمول است. لذا نانو ذره می تواند ترکیب مناسبی جهت حذف سودوموناس در صنعت غذا به ویژه در ارتباط با بسته بندی و پوشش مواد غذایی باشد.

کلید واژه: عامل ضد باکتریایی، سودوموناس آئرژینوزا، نانوذره دی اکسید تیتانیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.