مقاله تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی :

مقاله تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۳۱ تا ۱۴۴ منتشر شده است.
نام: تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دریچه قطاعی
مقاله ضریب آب گذری
مقاله جریان مستغرق
مقاله جستجوی ژنتیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دریچه های قطاعی یا شعاعی از جمله متداول ترین دریچه ها جهت کنترل دبی و تنظیم سطح آب می باشند. برای نیل به استفاده بهینه از این سازه و با توجه به پیشرفت های اخیر در طرح تنظیم خودکار جریان برای سرریز سدها و شبکه های انتقال، تعیین دقیق ضرایب آب گذری دریچه های قطاعی از اهمیت زیادی برخوردار است. روابط تجربی و نمودارهای متعددی برای تخمین ضریب آب گذری دریچه ها ارایه شده است. این روش ها از دقت کافی برخوردار نبوده و اغلب برای دامنه محدودی از متغیرها قابل استفاده می باشد. در این پژوهش، روابط مختلف برای تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی در شرایط جریان مستغرق مورد ارزیابی قرار گرفته و با استفاده از روش جستجوی ژنتیکی، ضرایب و توان روابط پیشنهادی به دست آمده است. سپس با استفاده از آزمون های آماری بین داده های تخمینی و داده های آزمایشگاهی، بهترین برازش غیرخطی برای تخمین ضریب آب گذری دریچه های قطاعی به دست آمد. سپس برای آزمون رابطه پیشنهادی از ۵۰ سری داده آزمایشگاهی و میدانی که از محققان مختلف جمع آوری گردیده بود، استفاده و پارامترهای آماری مانند میانگین، انحراف معیار (نسبت مقادیر محاسبه شده به مقادیر اندازه گیری شده) و پارامتر خطا محاسبه گردید. این مقادیر به ترتیب برابر ۰۵/۱، ۲۰۴/۰ و ۱/۰ می باشند. همچنین نتایج حاصل از بهترین برازش با نتایج محققان دیگر مقایسه گردید. نتایج نشان دهنده دقت بالای رابطه پیشنهادی نسبت به روابط دیگر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.