مقاله بررسی برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی شاه کولی Chalcalburnus chalcoides در رودخانه شیرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی شاه کولی Chalcalburnus chalcoides در رودخانه شیرود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی شاه کولی Chalcalburnus chalcoides در رودخانه شیرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی شاه کولی Chalcalburnus chalcoides در رودخانه شیرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی شاه کولی Chalcalburnus chalcoides در رودخانه شیرود :

مقاله بررسی برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی شاه کولی Chalcalburnus chalcoides در رودخانه شیرود که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۶۷ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: بررسی برخی ویژگی های زیست شناسی ماهی شاه کولی Chalcalburnus chalcoides در رودخانه شیرود
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاه کولی
مقاله Chalcalburnus chalcoides
مقاله رودخانه شیرود
مقاله زیست شناسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش برخی ویژگی های زیست شناسی شامل سن، رشد، رابطه طول و وزن، نسبت جنسی، شاخص گنادوسوماتیک و هم آوری جمعیت شاه کولی مهاجر به رودخانه شیرود از فروردین ماه تا اواسط تیر ماه ۱۳۸۴ مورد بررسی قرار گرفت. ۴۱۲ شاه کولی صید شده در دامنه طولی ۶/۱۱۷ تا ۲۱۸ میلی متر به وسیله فلس تعیین سن شدند. مطالعه رشد برتالانفی تغییراتی را در میزان رشد بین جنس های نر و ماده نشان داده است. نسبت جنسی نر به ماده ۱: ۳۶/۲ به دست آمد، که اختلاف معنی داری را نشان می دهد (۰۵/P0). میانگین طول و وزن در جنس نر به ترتیب ۶/۱۵۰ میلی متر و ۷/۲۴ گرم و در جنس ماده ۷/۱۷۵ میلی متر و ۷/۴۱ گرم محاسبه گردید و در تمامی گروه های سنی، میانگین طول و وزن جنس ماده (در ۴ گروه سنی ۲ تا ۵ سال) بیشتر از جنس نر (در ۴ گروه سنی ۱ تا ۴ سال) بوده که از نظر مقایسه طولی اختلاف معنی داری بین دو جنس مشاهده شده (۰۵/P0) ولی در مورد وزن بدن اختلاف معنی داری مشاهده نشد (۰۵/P0،ANCOVA ). اوج منحنی نمایه غده جنسی برای شاه کولی های نر در اواخر اردیبهشت ماه و ماده ها در اواسط خرداد ماه به دست آمد. میزان هم آوری مطلق به طور متوسط ۱۶۱۸±۳۹۰۶ عدد تخمک بوده که با طول و وزن بدن و وزن گناد متناسب و قطر تخمک ها در جمعیت مورد مطالعه بین ۰۵۲/۱ تا ۱۶۸/۱ میلی متر متغیر بود. در نتیجه این پژوهش مشخص شد که این جمعیت نسبت به جوامع دیگر از این گونه در مناطق مختلف، از رشد بهتری برخوردار بوده که می تواند به دلیل شرایط زیستی مطلوب رودخانه شیرود برای مهاجرت این گونه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.