تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات کمی و کیفی ارقام کلزای بهاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات کمی و کیفی ارقام کلزای بهاره دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات کمی و کیفی ارقام کلزای بهاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات کمی و کیفی ارقام کلزای بهاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات کمی و کیفی ارقام کلزای بهاره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۴

به منظور ارزیابی تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات کمی و کیفی ارقام کلزای بهاره، آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه یاسوج به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار به اجرا درآمد. چهار سطح شوری شامل ۱.۹۲ (شاهد)، ۹.۸۷، ۱۹.۶ و ۲۱.۹۴ دسی زیمنس بر متر (حاصل از کلرید سدیم و کلریدکلسیم با نسبت ۲۰ به ۱ مولی، در محلول هوگلند) به عنوان عامل اصلی و ارقام (۸ رقم) به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد که اثر شوری، رقم و اثر متقابل رقم و شوری بر روی تمام صفات مورد بررسی معنی دار بود. افزایش شوری باعث کاهش معنی دار کلیه صفات مورد اندازه گیری به جز تعداد غلاف پوک در بوته گردید. در مجموع با توجه به نتایج به دست آمده، ارقام هایولا ۶۰ و هایولا۳۳۰ که در سطوح بالا شوری دارای بیشترین میزان صفات عملکرد دانه و عملکرد روغن دانه و کمترین میزان صفت تعداد غلاف پوک در بوته بودند، به عنوان ارقام متحمل تر نسبت به شوری معرفی شدند. رقم PP-401-15E در مقایسه با سایر ارقام عکس العمل ضعیفی نسبت به شوری داشت، به عنوان رقم حساس در برابر شوری ارزیابی شد.

کلید واژه: تنش شوری، کلزا، روغن، عملکرد، اجزا عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.