مقاله شیرین ترین حکمت های خسروی (در غنایی ترین اثر نظامی – امیر خسرو و هاتفی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیرین ترین حکمت های خسروی (در غنایی ترین اثر نظامی – امیر خسرو و هاتفی) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیرین ترین حکمت های خسروی (در غنایی ترین اثر نظامی – امیر خسرو و هاتفی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیرین ترین حکمت های خسروی (در غنایی ترین اثر نظامی – امیر خسرو و هاتفی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیرین ترین حکمت های خسروی (در غنایی ترین اثر نظامی – امیر خسرو و هاتفی) :

مقاله شیرین ترین حکمت های خسروی (در غنایی ترین اثر نظامی – امیر خسرو و هاتفی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در پژوهشنامه ادب غنایی (زبان و ادبیات فارسی) از صفحه ۳۹ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: شیرین ترین حکمت های خسروی (در غنایی ترین اثر نظامی – امیر خسرو و هاتفی)
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حکمت
مقاله پند و اندرز
مقاله خسرو و شیرین
مقاله نظامی
مقاله امیرخسرو
مقاله هاتفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش به طبقه بندی موضوعی و تحلیل پربسامدترین موضوعات حکمی مطرح شده در مثنوی غنایی «خسرو و شیرین» نظامی و مقایسه آن با «شیرین و خسرو» امیرخسرو دهلوی و هاتفی پرداخته است. این مقایسه یکی از امتیازات متعدد اثر حکیم نظامی گنجوی را نسبت به آثار مقلدانش روشن می سازد زیرا توجه خاص این حکیم گرانقدر به حکمت و پند و اندرز در بطن یک داستان عاشقانه، چه از نظر تعداد ابیات اختصاص یافته به این مطلب و چه از جهت تنوع مضامین حکمی مطرح شده در دل داستان بی نظیر است.
در بخش های بعدی نیز نحوه بیان اندرزهای حکمت آمیز، حکیم ترین شخصیت های هر اثر و حکمت آمیزترین بخش های هر منظومه مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد. در این موارد استادی حکیم گنجه در نحوه داستان پردازی و دقت وی در شخصیت پردازی داستان در مقایسه با مقلدان او، امیر خسرو دهلوی و هاتفی، روشن می گردد.
بدیهی است نتایج این پژوهش با تمرکز بر داستان «خسرو و شیرین» صورت گرفته است و مقایسه سایر آثار نظامی با مقلدانش از این منظر در جهت تایید، تکمیل و تحکیم نتایج به دست آمده موثر خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.