مهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L) به منظور بهبود کیفی پروتئین دانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L) به منظور بهبود کیفی پروتئین دانه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L) به منظور بهبود کیفی پروتئین دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L) به منظور بهبود کیفی پروتئین دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L) به منظور بهبود کیفی پروتئین دانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۰

پروتئین دانه بقولات از نظر اسید آمینه های سولفوردار نظیر متیونین و سیستئین کمبود داشته و بنابراین بهبود کیفیت پروتئین حبوبات یکی از اهداف اصلاحی موردنظر در این گیاهان است. به همین منظور در این بررسی از ژن گزارشگر gus جهت تعیین درصد تراریزش و بیان ژن، از ژن پروتئین دانه آفتابگردان (ssa) برای تولید پروتئین های غنی از سیستئین و متیونین و از ژن گزینشگر bar برای گزینش گیاهان تراریخته در گیاه نخود استفاده شد. تجزیه و تحلیل PCR به منظور تایید تراریزش گیاهان تراریخته بالقوه به دست آمده در گلخانه انجام شد. فعالیت gus نیز در طی پنج مرحله ارزیابی شد. بر اساس نتایج به دست آمده ژن گزینشگر bar برای حصول گیاهان تراریخته و درصد تراریزش بالا و با سرعت زیاد در گیاه نخود مطلوب است. نتایج تجزیه و تحلیل PCR نشان داد که ۱۳ گیاه استقرار یافته در گلخانه حاوی ژن های gus، bar و ssa بوده اند ولی در برخی از آن ها ژن gus بیان نشده و یا بیان ضعیفی داشته است. درصد تراریزش در این آزمایش ۴.۳ درصد بود. یکی از علل پایین بودن آن مشکل ریشه زایی و استقرار شاخه ها در گلخانه می باشد که با جایگزینی روش پیوند زدن به جای روش ریشه زایی در محیط این ویترو می توان درصد تراریزش را نیز افزایش داد.

کلید واژه: نخود، تراریزش، اسید آمینه های سولفوردار، gus و ssa

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.