مقاله مطالعه روابط بین صفات مورفولوژیک، زراعی و کیفی در توده های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه روابط بین صفات مورفولوژیک، زراعی و کیفی در توده های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه روابط بین صفات مورفولوژیک، زراعی و کیفی در توده های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه روابط بین صفات مورفولوژیک، زراعی و کیفی در توده های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه روابط بین صفات مورفولوژیک، زراعی و کیفی در توده های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) :

مقاله مطالعه روابط بین صفات مورفولوژیک، زراعی و کیفی در توده های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۵۹ تا ۱۷۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه روابط بین صفات مورفولوژیک، زراعی و کیفی در توده های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسپرس
مقاله کیفیت علوفه
مقاله همبستگی
مقاله تجزیه رگرسیون
مقاله تجزیه به عامل ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحقیق حاضر به منظور بهره گیری از روش های تجزیه و تحلیل چندمتغیره در بررسی تنوع ژنتیکی، تشخیص روابط بین صفات (مورفولوژیک، زراعی و کیفی) و تعیین صفات سهیم در توجیه تنوع عملکرد توده های اسپرس بومی به اجرا درآمد. تعداد ۱۰ توده اسپرس در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که همبستگی عملکرد علوفه خشک با صفات عملکرد علوفه تر، درصد ماده خشک، درصد فیبر خام، درصد ساقه و تعداد ساقه در واحد سطح مثبت و با درصد برگ، درصد پروتئین خام، تعداد روز تا ۵۰ درصد سبز شدن و گلدهی منفی و معنی دار بود. همبستگی ارتفاع بوته با عملکرد علوفه معنی دار نبود ولی ارتفاع بوته با تعداد ساقه در بوته (به عنوان یکی از اجزای عملکرد) همبستگی معنی داری را دارا بود. تجزیه به عامل ها، برای کلیه صفات، پنج عامل پنهانی را مشخص نمود که بیش از ۸۰ درصد از تنوع موجود را توجیه نمودند و به ترتیب، عامل کیفیت علوفه، حجم بوته، اجزای عملکرد بوته، توان پنجه دهی و سرعت سبز شدن نام گذاری گردیدند. بر مبنای نتایج رگرسیون گام به گام، صفات درصد ساقه در ماده خشک، ارتفاع بوته، روز تا سبز شدن و تعداد شاخه فرعی بیشترین تنوع عملکرد علوفه را توجیه نمودند و می توانند به عنوان یک شاخص در گزینش قابل توصیه باشند. نتایج در انطباق با یافته های سایر محققان حاکی از سودمندی کاربرد روش های آماری چندمتغیره مذکور در بررسی روابط بین متغیرهای مختلف کمی و کیفی در اسپرس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.