مقاله اثرات فصل و گنادوتروپین های PMSG و hCG بر عملکرد تولیدمثلی میش های آتابای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات فصل و گنادوتروپین های PMSG و hCG بر عملکرد تولیدمثلی میش های آتابای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات فصل و گنادوتروپین های PMSG و hCG بر عملکرد تولیدمثلی میش های آتابای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات فصل و گنادوتروپین های PMSG و hCG بر عملکرد تولیدمثلی میش های آتابای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات فصل و گنادوتروپین های PMSG و hCG بر عملکرد تولیدمثلی میش های آتابای :

مقاله اثرات فصل و گنادوتروپین های PMSG و hCG بر عملکرد تولیدمثلی میش های آتابای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۱۰۵ تا ۱۱۱ منتشر شده است.
نام: اثرات فصل و گنادوتروپین های PMSG و hCG بر عملکرد تولیدمثلی میش های آتابای
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله PMSG
مقاله HCG
مقاله فصل های بهار و پاییز
مقاله راندمان تولیدمثلی
مقاله میش آتابای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش اثرات گنادوترپین سرم مادیان آبستن و گنادوتروپین جفتی انسان بر عملکرد تولیدمثلی میش های نژاد آتابای در فصل تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی بررسی و به این منظور، ۲ آزمایش در این دو فصل انجام شد. در هر آزمایش، تعداد ۳۰ راس میش آتابای با میانگین وزن اولیه ۵/۱±۲۸ کیلوگرم و میانگین سنی ۴۵/۰±۵/۲ سال به طور تصادفی در ۳ گروه ۱۰ تایی مشابه تقسیم شدند. پس ازهم زمان سازی فحلی با استفاده از پروژسترون تزریقی، تیمارهای زیر مورد بررسی قرار گرفتند: گروه اول (شاهد)، میش هایی که فقط سرم فیزیولوژی دریافت کردند، گروه دوم، میش هایی که به میزان ۱۰۰۰ واحد بین المللی هورمون گنادوتروپین سرم مادیان آبستن دریافت کردند و گروه سوم، میش هایی که علاوه بر سرم مادیان آبستن به میزان ۵۰۰ واحد بین المللی از گنادوتروپین جفتی انسان نیز دریافت کردند. درصد بروز فحلی در فصل تولیدمثلی برای تمام گروه های آزمایشی یکسان بود (۰۵/P>0) اما در فصل غیرتولیدمثلی، درصد بیشتری از میش های گروه ۳ فحلی را نشان دادند (۰۵/P<0). میزان آبستنی در فصل غیرتولیدمثلی برای گروه های ۱، ۲ و ۳ به ترتیب ۸۰، ۹۰ و ۱۰۰ درصد تعیین شد (۰۵/P<0) اما نرخ آبستنی در فصل تولیدمثلی در گروه های آزمایشی معنی دار نبود. طول دوره آبستنی و نیز طول دوره زایش در هر دو فصل برای گروه های دریافت کننده گنادوتروپین ها کمتر ازگروه شاهد بود (۰۵/P<0). در این مطالعه نرخ تک قلوزایی در هر دو آزمایش، برای میش های گروه سوم به طور معنی داری (۰۵/0P<) کمتر از دو گروه دیگر بود اما درصد چند قلوزایی در گروه سوم بیشتر از گروه های اول و دوم بود (۰۵/P<0). درصد بره زایی در فصل تولیدمثلی برای گروه های اول، دوم و سوم به ترتیب ۹۰، ۸۰ و ۱۴۰ درصد تعیین شد (۰۵/P<0) در حالی که در فصل غیرتولیدمثلی تفاوتی در خصوص درصد بره زایی در بین گروه های آزمایشی مشاهده نشد. نتایج این مطالعه نشان داد که درصد فحلی، نرخ آبستنی، طول دوره آبستنی و درصد تک قلوزایی تحت تاثیر فصل قرار ندارند اما طول دوره زایش برای فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی به ترتیب ۶، ۲۲، ۵ و ۲۷ روز به دست آمد (۰۵/P<0). همچنین، درصد چند قلوزایی و درصد بره زایی در فصل تولیدمثلی بیشتر از فصل غیرتولیدمثلی بود (۰۵/P<۰).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.