مقاله مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران :

مقاله مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۱۸۲ تا ۱۹۲ منتشر شده است.
نام: مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن کانولا
مقاله ساختار شیمیایی
مقاله خواص فیزیکی
مقاله شاخص پایداری اکسایشی (OSI)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش ارقام رایج کانولا در ایران (اوکاپی، هایولا ۴۰۱، زرفام و طلایه) از مناطق تولید (استان های خراسان رضوی، گلستان، مازندران، تهران و فارس) تهیه و روغن آنها پس از خشک کردن، استخراج شد. ساختار اسید چربی روغن ارقام یاد شده مرکب از ۲/۷ تا ۰/۸ درصد اسیدهای چرب اشباع، ۷/۶۱ تا ۴/۶۷ درصد اسیدهای چرب تک غیراشباع و ۶/۲۳ تا ۳/۲۹ درصد اسیدهای چرب چند غیراشباع بود. به استثنای روغن ارقام زرفام تهران و هایولای گلستان با اعداد پراکسید کمتر از ۲۰/۱، روغن سایر ارقام دارای اعداد پراکسید بیش از ۰/۲ بودند. بیشترین میزان عدد یدی به روغن رقم طلایه خراسان رضوی (۶/۱۰۹) و کمترین آن به اوکاپی خراسان رضوی (۲/۱۰۴) و هایولای گلستان (۸/۱۰۴) تعلق داشت. میزان مواد غیرصابونی از ۴/۳ (اوکاپی خراسان رضوی) تا ۶/۸ درصد (هایولای گلستان) متغیر بود. ارقام کانولا به طور متوسط دارای روغن هایی با ۶/۱ درصد استرول بودند. روغن ارقام زرفام و اوکاپی خراسان رضوی دارای بیشترین میزان توکوفرول ها بودند (به ترتیب ۳۵/۷۹۳ و ۱۴/۷۶۵ پی پی ام)، و کمترین میزان آن در روغن ارقام طلایه فارس (۵۷/۵۷۳ پی پی ام) و هایولای مازندران (۹۷/۵۵۵ پی پی ام) مشاهده شد. بیشترین و کمترین میزان ترکیبات فنلی به ترتیب به روغن ارقام هایولای مازندران (۳/۱۲۷ پی پی ام) و طلایه فارس (۸/۲۳ پی پی ام) اختصاص داشت. میزان ترکیبات مومی از ۶/۵ (اوکاپی خراسان رضوی) تا ۸۳/۱۰ درصد (زرفام تهران) متغیر بود. ترکیبات قطبی در دامنه ۲/۲ (اوکاپی خراسان رضوی) و ۰/۱۳ درصد (طلایه فارس) قرار داشت. دانسیته ها، ویسکوزیته ها و ضرایب شکست به ترتیب عبارت از ۱/۸۰۶ تا ۰/۸۲۰ کیلوگرم بر مترمکعب، ۳/۹۶ تا ۲/۱۰۴ سانتی پوآز و ۴۶۴۷۶۵/۱ تا ۴۶۷۸۸۸/۱ بودند. شاخص های پایداری اکسایشی (OSI) به ترتیب ذیل بود: هایولای گلستان = زرفام تهران > اوکاپی خراسان رضوی > زرفام خراسان رضوی > هایولای مازندران = طلایه فارس > طلایه خراسان رضوی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.