بررسی تحلیلی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال های ۸۵-۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تحلیلی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال های ۸۵-۱۳۸۱ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تحلیلی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال های ۸۵-۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تحلیلی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال های ۸۵-۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تحلیلی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال های ۸۵-۱۳۸۱ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۷

سابقه و هدف: یکی از مشکلات عمده تحقیق، نداشتن اطلاعات جامع و به هنگام از تحقیقات گذشته است. با ایجاد بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور (۸۰-۱۳۵۷) و تکمیل آن در مرحله بعد، بهره گیری کامل و سریع پژوهشگران و متخصصان از منابع اطلاعاتی موجود در کشور به زبان فارسی امکان پذیر شد. در این مقاله، نحوه گردآوری و طبقه بندی مدارک علمی بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال های ۸۵-۱۳۸۱ ارائه و به بررسی و تجزیه و تحلیل این مدارک پرداخته می شود. مواد و روش ها: با مراجعه مستقیم تیم گردآوری اطلاعات به مراکز آموزشی، پژوهشی و اجرایی فعال در حوزه علوم و صنایع غذایی، کاربرگه مشخصات کتابشناختی هفت نوع مدرک زیر پوشش طرح، شامل مقاله نشریه، مقاله گردهمایی، طرح تحقیقاتی، پایان نامه، کتاب، استاندارد و پروانه ثبت اختراع طی سال های ۸۵-۱۳۸۱ تکمیل شد. طبقه بندی موضوعی مدارک با تعیین گروه اصلی و زیرگروه با استفاده از الگوی بین المللی پایگاه اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی (FSTA) انجام شد. با کد گذاری، تعیین کلید واژه های مناسب و با استفاده از نرم افزار طراحی شده در محیطVisual Basic ، مرحله ورود اطلاعات به رایانه و پردازش آن ها انجام و در نهایت، لوح فشرده (CD) بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال های ۸۵-۱۳۵۷ تولید و آماده بهره برداری شد. توزیع فراوانی نسبی مدارک علمی برحسب نوع مدرک، تاریخ انتشار، موضوع، نقش نشریات و گردهمایی های علمی و مشارکت مراکز آموزشی و پژوهشی در تولید مدارک در سال های ۸۵-۱۳۸۱ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: تعداد ۵۴۲۸ مدرک منتشر شده در سال های ۸۵-۱۳۸۱ گردآوری شد که شامل ۷۶۷ مقاله نشریه (۱۴.۱%)، ۲۰۸۳ مقاله گردهمایی (۳۸.۴%)، ۴۲۱ طرح تحقیقاتی (۷.۸%)، ۹۳۹ پایان نامه (۱۷.۳%)، ۲۶۳ کتاب (۴.۸%)، ۶۹۳ استاندارد (۱۲.۸%)، و ۲۶۲ پروانه ثبت اختراع (۴.۸%) بود. به طور کلی، تعداد کل مدارک در سال های ۸۵-۱۳۸۱ روندی صعودی داشت. بیشترین تعداد مدارک به ترتیب در گروه های میوه ها، سبزی ها و مغزها (۱۷.۱%)، شیر و فراورده های آن (۱۳.۷%)، مواد افزودنی، ادویه ها و چاشنی ها (۱۱.۰%) و کمترین تعداد به گروه های کاکائو، شکلات و فراورده های قنادی (۰.۵%)، تخم مرغ و فراورده های آن (۰.۶%) و اقتصاد (۱.۲%) تعلق داشت. نشریات، گردهمایی ها و مراکز علمی عمده در تولید مدارک علمی معرفی و بر سهم و نقش مهم دانشگاه های کشور در انتشار مقالات تاکید شد. رتبه های اول تا پنجم را در انتشار مقالات نشریه به ترتیب دانشگاه های تهران، تربیت مدرس، علوم پزشکی شهید بهشتی، شیراز و فردوسی مشهد کسب کردند. نتیجه گیری: با بهره گیری از نتایج بررسی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و مشخص شدن وضعیت موجود، نیازها و کمبودها، برنامه ریزی آموزشی و پژوهشی دقیق تر و صحیح تر برای رشته علوم و صنایع غذایی امکان پذیر خواهد شد.

کلید واژه: بانک اطلاعاتی، علوم و صنایع غذایی، مقاله، طرح تحقیقاتی، پایان نامه، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.