بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

بسته بندی ضد میکروبی نوعی بسته بندی فعال محسوب شده که توانایی بهبود و افزایش ماندگاری غذا را داشته و موجب سلامت میکروبی این مواد جهت مصرف کنندگان می گردد. به منظور کنترل میکروارگانیسم های ناخواسته بر روی سطوح غذاها، می توان عوامل ضد میکربی فرار و غیرفرار را در ساختار زیست بسپار (پلیمر)ها وارد نمود. افزودن عصاره های گیاهی و سایر عوامل ضد قارچی در ترکیب پوشش ها و فیلم های خوراکی به عنوان بسته بندی ضد میکروبی، توانایی مهار رشد قارچی بر روی پسته و عدم تولید آفلاتوکسین را دارا می باشند.هدف از این تحقیق بررسی فعالیت ضد قارچی عصاره مریم گلی (Salvia officinalis) بر علیه قارچ آسپرژیلوس فلاووس و امکان استفاده از آن در پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر در مغز پسته بوده است.روش بررسی: اثر ضد قارچی عصاره مریم گلی با بررسی مهار رشد قارچ در سطح محیط کشت انجام گرفت. از طریق تاثیر عصاره به طور مستقیم (روش چاهک) و همچنین استفاده از دیسک هایی که از فیلم های پروتئین آب پنیر و حاوی رقت های ۰.۲۵، ۰.۵، ۰.۷۵، ۱، ۱.۲۵، ۱.۵ و ۲ (میکرولیتر در ۱۰۰ میلی لیتر محلول پوشش دهی) از عصاره تهیه شده بودند، اثرات ضد قارچی عصاره بررسی گردید. جهت بررسی اثر عصاره بر روی آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته از مقادیر ۱۰۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۳۰۰۰ و ppm 4000عصاره در ترکیب پوشش خوراکی مغز پسته استفاده شده و میزان مهار گسترش رشد دیسک تلقیح شده حاوی کشت ۹ روزه قارچ بر روی پسته های پوشش دیده اندازه گیری گردید.در شرایط آزمایشگاهی حداقل غلظت مهاری رشد عصاره مریم گلی بر روی آسپرژیلوس فلاووس ppm 155 از غلظت ۳۰ درصد عصاره الکلی تعیین گردید. عصاره الکلی مریم گلی به مقدار ppm 4000(غلظت ۳۰ درصد) در ترکیب پوشش پروتئین آب پنیر در مغز پسته های سترون به طور کامل از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس بر روی این مغزها جلوگیری نمود.با توجه به جنبه های اقتصادی اهمیت کنترل آلودگی به قارچ های مولد توکسین در مغز پسته، بکارگیری عصاره مریم گلی در ترکیب پوشش های خوراکی برای کنترل رشد قارچ ها و در نهایت جلوگیری از تولید توکسین در غذاها توصیه می گردد.

کلید واژه: پسته، پوشش های خوراکی ضد میکربی، مریم گلی، پروتئین آب پنیر، آسپرژیلوس فلاووس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.