مقاله پارامترهای دموگرافیک شته جالیز (Aphis gossypii Glover (Hom.: Aphididae روی خیار در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پارامترهای دموگرافیک شته جالیز (Aphis gossypii Glover (Hom.: Aphididae روی خیار در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پارامترهای دموگرافیک شته جالیز (Aphis gossypii Glover (Hom.: Aphididae روی خیار در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پارامترهای دموگرافیک شته جالیز (Aphis gossypii Glover (Hom.: Aphididae روی خیار در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پارامترهای دموگرافیک شته جالیز (Aphis gossypii Glover (Hom.: Aphididae روی خیار در شرایط آزمایشگاهی :

مقاله پارامترهای دموگرافیک شته جالیز (Aphis gossypii Glover (Hom.: Aphididae روی خیار در شرایط آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۲۳۶ تا ۲۴۴ منتشر شده است.
نام: پارامترهای دموگرافیک شته جالیز (Aphis gossypii Glover (Hom.: Aphididae روی خیار در شرایط آزمایشگاهی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شته جالیز
مقاله جدول زندگی
مقاله خیار
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای تعیین پارامترهای دموگرافیکی شته جالیز، ۲۰ عدد شته ماده بکرزا روی برگ خیار در یک قفس برگی به قطر ۶۰ و ارتفاع ۱۰ میلیمتر و در داخل اتاقک رشد در دمای ۲±۲۶ درجه سانتیگراد، دورهی نوری ۱۶:۸ ساعت (تاریکی: روشنایی) و رطوبت نسبی ۵±۶۵ درصد پرورش داده شدند. مقدار امید زندگی در ابتدای ظهور حشرات کامل برابر با ۸/۱۲ روز (بیشترین مقدار) و در سن بیست و یک برابر با ۱ روز (کمترین مقدار) بود. نرخ ذاتی افزایش جمعیت، ۴۷۱/۰ شته ماده به ازای هر فرد ماده در روز و نرخ خالص تولیدمثل، ۲۵۶/۴۹ شته ماده به ازای هر فرد ماده در هر نسل بود. میانگین طول مدت هر نسل، ۲۷/۸ روز و مدت زمان لازم برای دو برابر شدن جمعیت، ۴۷/۱ روز محاسبه شد. جمعیت شته میتواند در مدت یک هفته، ۰۳/۲۷ برابر افزایش یابد. میانگین طول عمر حشرات کامل ۰۹/۱±۸/۱۳روز، میانگین تعداد نتاج تولید شده توسط هر ماده ۳۲/۲±۰۵/۴۹ عدد و میانگین تعداد نتاج ماده به ازای هر ماده در هر روز، ۵۹/۰±۲۲/۳ عدد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.