مطالعه تاثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

لیستریوزیس، یک بیماری عفونی است که در اثر خوردن مواد غذایی آلوده شده به وسیله باکتری لیستریا مونوسیتوژنز ایجاد می گردد و به عنوان یک معضل در سلامت عمومی تشخیص داده شده است. این بیماری بدوا زنان حامله، نوزادان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را درگیر می کند. در این بررسی با هدف استفاده از اسانس گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی، اثر اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در غلظت های %۰.۰۲ و %۰.۰۴ بر روی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز با میزان تلقیح ۱۰۳ باکتری در هر سی سی شیر مصرفی جهت تهیه پنیر در یک مدل غذایی (پنیر سفید ایرانی) همراه با یک نمونه بدون افزودن اسانس به عنوان شاهد مورد مطالعه قرار گرفت. غلظت باکتری در پنیر حاوی غلظت %۰.۰۲ اسانس زیره سبز، پس از ۳۰ روز۱ log کاهش یافت و از این روز به بعد باکتری جدا نشد. همچنین در پنیر حاوی غلضت %۰.۰۴ اسانس پس از ۱۵ روز، باکتری۱ log کاهش یافت و از این روز به بعد، از این نمونه باکتری جدا نشد. در حالی که پنیر فاقد اسانس (شاهد) در تمام طول دوره حاوی باکتری بود. آنالیز آماری به وسیله نرم افزارSPSS 16 و آزمون Measures Define Repeated اختلافات معنی داری بین تمام گروه های تیمار نشان داد (p<0.05). همچنین آزمون One-way ANOVA نشان داد که میزان باکتری (لیستریا مونوسیتوژنز) از روز هفت نگهداری با سایر روزها اختلاف معنی داری پیدا کرد (p<0.05). نتایج به دست آمده از این مطالعه نشان داد که اسانس زیره سبز دارای خواص ضد لیستریایی می باشد.

کلید واژه: لیستریا مونوسیتوژنز، زیره سبز، پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.