مقاله بررسی تاثیر سن بر میزان حساسیت ناپلیوس Artemia urmiana نسبت به غلظت های مختلف حشره کش دیازینون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سن بر میزان حساسیت ناپلیوس Artemia urmiana نسبت به غلظت های مختلف حشره کش دیازینون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سن بر میزان حساسیت ناپلیوس Artemia urmiana نسبت به غلظت های مختلف حشره کش دیازینون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سن بر میزان حساسیت ناپلیوس Artemia urmiana نسبت به غلظت های مختلف حشره کش دیازینون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سن بر میزان حساسیت ناپلیوس Artemia urmiana نسبت به غلظت های مختلف حشره کش دیازینون :

مقاله بررسی تاثیر سن بر میزان حساسیت ناپلیوس Artemia urmiana نسبت به غلظت های مختلف حشره کش دیازینون که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۷۷ تا ۸۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر سن بر میزان حساسیت ناپلیوس Artemia urmiana نسبت به غلظت های مختلف حشره کش دیازینون
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Artemia urmiana
مقاله حشره کش دیازینون
مقاله سن ناپلیوس
مقاله حساسیت
مقاله LC۵۰

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دیازینون یک حشره کش موثر در کنترل آفات می باشد که استفاده از آن در مزارع کشاورزی مجاور دریاچه ارومیه بسیار متداول است. به رغم وجود این مساله، در ارتباط با نحوه تاثیر این آفت کش بر بقا Artemia urmiana اطلاعات خاصی وجود ندارد. در این مطالعه، اثر ۸ غلظت مختلف آفت کش دیازینون برروی بقا ۳ گروه سنی ناپلیوس تازه تفریخ، ۲۴ و ۴۸ ساعته مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش درقالب یک طرح کاملا تصادفی و در ۵ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که سن و سطوح مختلف حشره کش دیازینون تاثیر معنی داری بر میزان بقا ناپلیوس داشتند (۰۱/۰>P). با توجه به نتایج به دست آمده گروه سنی ۴۸ ساعته نسبت به سطوح مختلف سم دیازینون حساسیت بالایی نشان داده و اختلاف میانگین درصد تلفات در این گروه سنی با گروه های تازه تفریخ و ۲۴ ساعته معنی دار بود (۰۱/۰>P). شیب نمودارهای دز-اثر نیز بیانگر حساسیت زیاد ناپلیوس ۴۸ ساعته در مقایسه با دو گروه سنی دیگر بود. ۲۴LC۵۰ ساعته حاصل از روش Probit برای گروه های سنی تازه تفریخ، ۲۴ و ۴۸ ساعته به ترتیب ۶۸۳۸/۹، ۶۳۲۰/۹ و ۸۳۸۹/۱ میلی گرم در لیتر بود. همچنین مشخص شد که میزان نسبی تلفات در سطوح متوالی غلظت های پایین نسبت به سطوح متوالی غلظت های بالا بیشتر بوده و از این نظر اختلاف معنی داری مشاهده شد (۰۵/۰>P). سرعت تکامل لاروی و همچنین نرخ متابولیسمی بالا، از جمله دلایلی است که می توان برای حساسیت گروه سنی ۴۸ ساعته در قیاس با دو گروه سنی دیگر برشمرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.