تنوع پلاسمیدی جدایه های باکتری های Sinorhizobium meliloti جدا شده از یونجه در واحدهای مختلف فیزیوگرافی استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع پلاسمیدی جدایه های باکتری های Sinorhizobium meliloti جدا شده از یونجه در واحدهای مختلف فیزیوگرافی استان همدان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع پلاسمیدی جدایه های باکتری های Sinorhizobium meliloti جدا شده از یونجه در واحدهای مختلف فیزیوگرافی استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع پلاسمیدی جدایه های باکتری های Sinorhizobium meliloti جدا شده از یونجه در واحدهای مختلف فیزیوگرافی استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع پلاسمیدی جدایه های باکتری های Sinorhizobium meliloti جدا شده از یونجه در واحدهای مختلف فیزیوگرافی استان همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۸

پلاسمیدها مواد ژنتیکی محسوب می شوند که میزبان خود را در شرایط نامساعد محیطی یاری می کنند. پلاسمیدها در باکتری های ریزوبیومی به دلیل حضور ژن های nod و) nif ژن های مربوط به گره بندی و تثبیت ازت) اهمیت زیادی دارند. مطالعه پلاسمیدها با هدف بهره گیری از خصوصیات مفید آنها در کشاورزی پایدار انجام می گیرد. در مطالعه حاضر ۱۹۶ جدایه S.meliloti همزیست گیاه یونجه که از خاک های استان همدان با کاشت گیاه میزبان جدا شده بودند با استفاده از روش پروفیل های پلاسمیدی مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان داد که جدایه های مورد مطالعه دارای ۱۳ نوع پلاسمید مختلف بوده و به لحاظ تنوع پلاسمیدی تمامی جدایه ها در ۲۷ گروه متفاوت قرار گرفتند. نتایج حاصل از محاسبه شاخص تنوع شانون و شاخص تشابه در واحدهای فیزیوگرافی استان همدان نشان داد که این شاخص ها در هر یک از واحدهای فیزیوگرافی دارای مقادیر متفاوتی بودند. برقراری روابط رگرسیونی بین شاخص تنوع شانون و خصوصیات خاکی هر واحد فیزیوگرافی نشان داد که اثر عوامل خاکی بر روی میزان تنوع به صورت منفرد نبوده بلکه تنوع از مجموع خصوصیات خاکی به صورت ترکیبی متاثر می شود.

کلید واژه: شاخص شانون، پروفیل های پلاسمیدی، Sinorhizobium meliloti، واحدهای فیزیوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.