مقاله مطالعه الکتروفورزی شکستن پروتئین های ذخیره ای و فعالیت پروتئازی در دانه های گردویی ایرانی پس از آبنوشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه الکتروفورزی شکستن پروتئین های ذخیره ای و فعالیت پروتئازی در دانه های گردویی ایرانی پس از آبنوشی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه الکتروفورزی شکستن پروتئین های ذخیره ای و فعالیت پروتئازی در دانه های گردویی ایرانی پس از آبنوشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه الکتروفورزی شکستن پروتئین های ذخیره ای و فعالیت پروتئازی در دانه های گردویی ایرانی پس از آبنوشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه الکتروفورزی شکستن پروتئین های ذخیره ای و فعالیت پروتئازی در دانه های گردویی ایرانی پس از آبنوشی :

مقاله مطالعه الکتروفورزی شکستن پروتئین های ذخیره ای و فعالیت پروتئازی در دانه های گردویی ایرانی پس از آبنوشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۸۱ تا ۱۹۵ منتشر شده است.
نام: مطالعه الکتروفورزی شکستن پروتئین های ذخیره ای و فعالیت پروتئازی در دانه های گردویی ایرانی پس از آبنوشی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استراتیفیکاسیون
مقاله الکتروفورز
مقاله پروتئین ذخیره ای
مقاله پروتئاز
مقاله دانه گردو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.