مقاله بررسی رخساره های سنگی، محیط رسوبی و چینه شناسی توالی ها در سازند بورقان در شمال غرب خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رخساره های سنگی، محیط رسوبی و چینه شناسی توالی ها در سازند بورقان در شمال غرب خلیج فارس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رخساره های سنگی، محیط رسوبی و چینه شناسی توالی ها در سازند بورقان در شمال غرب خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رخساره های سنگی، محیط رسوبی و چینه شناسی توالی ها در سازند بورقان در شمال غرب خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رخساره های سنگی، محیط رسوبی و چینه شناسی توالی ها در سازند بورقان در شمال غرب خلیج فارس :

مقاله بررسی رخساره های سنگی، محیط رسوبی و چینه شناسی توالی ها در سازند بورقان در شمال غرب خلیج فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش های چینه نگاری و رسوب شناسی (مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان) از صفحه ۱۳۵ تا ۱۵۰ منتشر شده است.
نام: بررسی رخساره های سنگی، محیط رسوبی و چینه شناسی توالی ها در سازند بورقان در شمال غرب خلیج فارس
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رخساره
مقاله چینه شناسی توالی ها
مقاله محیط خلیج دهانه ای
مقاله بورقان
مقاله کرتاسه و خلیج فارس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازند بورقان با سن کرتاسه از مهمترین سنگ مخزن های هیدروکربوری خلیج فارس محسوب می شود. به منظور شناخت رخساره های سنگی، محیط و توالی های رسوبی این سازند، حدود ۶۲۵ متر نمونه مغزه متعلق به میدان نفتی فروزان در خلیج فارس مورد مطالعه رسوب شناسی قرار گرفت. بطورکلی سازند بورقان در این میدان نفتی متشکل از ماسه سنگ های خیلی دانه ریز تا دانه متوسط، رس سنگ، شیل های آهکی و توالی های محدود کربناته می باشد.
مطالعات ماکرو و میکروسکپی انجام شده نشان می دهد که ضخامت مورد مطالعه از سازند بورقان از ۸ رخساره تشکیل شده است. این رخساره ها عبارتند از: (۱) رخساره ماسه سنگ های کانالی با لایه بندی مورب، (۲) رخساره رس سنگی پهنه گلی/خلیج، (۳) رخساره ماسه سنگی دانه ریز با میان لایه های شیلی متعلق به پهنه ماسه ای، (۴) رخساره متشکل از تناوب ماسه سنگ دانه ریز تا سیلتستون با شیل غنی از ماده آلی متعلق به تناوب پهنه ماسه ای و پهنه گلی، (۵) رخساره رس سنگ سیلتی دارای بقایای گیاهی متعلق به پهنه گلی تحت تاثیر دریا، (۶) رخساره متشکل از ماسه سنگ گلاکونیتی همراه با لایه های دولستون ماسه ای متعلق به پهنه ماسه ای تحت تاثیر دریا، (۷) شیل های تیره رنگ غنی از ماده آلی متعلق به رخساره خلیج محدود شده / باتلاق و (۸) رخساره گرینستون اوئیدی متعلق به پشته اوئیدی.
برای سازند بورقان بر اساس وجود شواهد رسوب شناسی همچون تناوب لایه های ماسه سنگی – شیلی، تناوب های نازک و ضخیم سیلت و رس، لایه بندی فلاسر و عدسی شکل، ایکنوفسیل ها و توالی های به سمت بالا عمیق شونده، محیط رسوبی از نوع خلیج دهانه ای تحت تاثیر جزر و مد درنظر گرفته شد. این سازند در محدوده عمقی مورد مطالعه از ۴ سکانس رسوبی تشکیل شده که هر سکانس با ماسه سنگهای کانالی تشکیل شده در زمان افت سطح آب دریا شروع شده و با رخساره های شیلی و یا رس سنگی مرحله پیشروی آب خاتمه می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.