آنالیز الگوهای تنوع پذیری مورفولوژیک و فراساختاری دو سویه ناشناخته از تیره Nostocaceae جمع آوری شده از شالیزارهای گرگان (استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز الگوهای تنوع پذیری مورفولوژیک و فراساختاری دو سویه ناشناخته از تیره Nostocaceae جمع آوری شده از شالیزارهای گرگان (استان گلستان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز الگوهای تنوع پذیری مورفولوژیک و فراساختاری دو سویه ناشناخته از تیره Nostocaceae جمع آوری شده از شالیزارهای گرگان (استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز الگوهای تنوع پذیری مورفولوژیک و فراساختاری دو سویه ناشناخته از تیره Nostocaceae جمع آوری شده از شالیزارهای گرگان (استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز الگوهای تنوع پذیری مورفولوژیک و فراساختاری دو سویه ناشناخته از تیره Nostocaceae جمع آوری شده از شالیزارهای گرگان (استان گلستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم محیطی

تعداد صفحات :۱۷

در پژوهش حاضر، دوسویه از خانواده نوستوکاسه ( )Anabaena sp. FS، ۷۶Nostoc sp. FS77 جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان از نظر مورفولوژیک و فراساختار با استفاده از میکروسکوپ نوری، فاز کنتراست، فلور سانس و TEM مورد مطالعه قرارگرفتند. نتایج مقایسه بین سویه ها نشان داد که Anabaena sp. FS77، تغییرات قابل ملاحظه ای را از نظر اندازه و شکل سلول ها در سه روز اول رشد نشان می دهد. به نظر می رسد که فرم فضایی این گونه در این روز تغییر می کند. تجمع کلنی در محیط کشت مایع، به میزان زیادی در روز هشتم کاهش یافت و این حالت تا پایان دوره باقی ماند. تغییر رنگ این نمونه از قهوه ای روشن به قهوه ای-سبز قابل توجه می باشد. عموما طول سلول های رویشی و اسپورها بیشتر از قطر آنها است. سلول های رویشی Anabaena sp. FS 76 تمایل قابل توجهی از نظر تغییر اندازه و شکل نشان می دهند. طول سلول های رویشی از اولین روز تا روز دهم نسبت به قطر بیشتر است، اما در روز دهم تا پایان دوره به حالت معکوس تغییر می یابد، به همان حال باقی می ماند. به نظر می رسد که در آنالیزهای فراساختاری، آرایش تیلاکوییدهای فتوسنتزی در طول دوره تغییر محسوسی نداشته، به طور نسبی به شکل خطی باقی مانده اند. در Nostoc sp. FS77 کربوکسی زوم و دانه های فسفات تنوع شکلی بیشتری در مقایسه باAnabaena sp. FS76 نشان دادند.

کلید واژه: آنابنا، تنوع مورفولوژیکی، سیانوباکتری، شالیزار، فراساختار، نوستوک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.