تحلیل و ارزیابی پایداری کشاورزی در مناطق روستایی و بررسی نقش کشاورزان (مطالعه موردی: مناطق روستایی شهرستان ازنا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل و ارزیابی پایداری کشاورزی در مناطق روستایی و بررسی نقش کشاورزان (مطالعه موردی: مناطق روستایی شهرستان ازنا) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل و ارزیابی پایداری کشاورزی در مناطق روستایی و بررسی نقش کشاورزان (مطالعه موردی: مناطق روستایی شهرستان ازنا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل و ارزیابی پایداری کشاورزی در مناطق روستایی و بررسی نقش کشاورزان (مطالعه موردی: مناطق روستایی شهرستان ازنا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل و ارزیابی پایداری کشاورزی در مناطق روستایی و بررسی نقش کشاورزان (مطالعه موردی: مناطق روستایی شهرستان ازنا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا

تعداد صفحات :۲۵

امروزه دست یابی به یک نظام کشاورزی پایدار، یکی از سیاست ‌های مهم بخش کشاورزی کشورها است. از این ‌رو، هدف پژوهش حاضر سنجش پایداری کشاورزی در مناطق روستایی شهرستان ازنا و شناسایی عوامل اجتماعی، اقتصادی و زراعی موثر بر آن است. روش تحقیق در این بررسی از نوع تحلیلی، علی و پیمایشی بوده که با استفاده از جمع ‌آوری آمار و اطلاعات از طریق روش‌ های میدانی بدست آمده است. جامعه آماری این تحقیق سرپرستان خانوارهای روستایی تمامی روستاهای شهرستان ازنا است که با استفاده از فرمول کوکران نمونه‌ ای به حجم ۲۶۴ نفر از بین آنها به روش نمونه‌ گیری طبقه ‌ای انتخاب گردید و اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه ‌ایی معتبر بعنوان ابزار اصلی گردآوری اطلاعات جمع ‌آوری شد. همچنین آزمون پیش آهنگی برای بدست آوردن ضریب اعتبار پرسشنامه انجام گرفت که ضریب اطمینان آلفای کرونباخ آن بیش از ۰.۸۹ به دست آمد. یافته ‌های حاصل از طریق تجزیه و تحلیل ‌های آماری در نرم ‌افزار SPSS نشان می ‌دهد که بین چهار دهستان شهرستان ازنا از نظر میزان به کارگیری و رعایت اصول کشاورزی پایدار تفاوت معنی داری وجود دارد. همچنین در نتایج حاصل از رگرسیون چندگانه به روش گام به گام، چهار عامل سطح تحصیلات، مهارت ‌های اطلاعاتی، انگیزه پیشرفت و درآمد حاصل از محصول حدود ۴۰ درصد از تغییرات متغیر پایداری کشاورزی را توضیح می ‌دهند که در این راستا گسترش برنامه های ملی سوادآموزی، تقویت برنامه ‌های آموزشی و ترویجی در ابعاد کمی و کیفی، تداوم روند پرداخت وام‌ های کم ‌بهره و کوتاه ‌مدت و تعیین قیمت تضمینی متناسب با هزینه ‌های تولید در راستای پایدار کردن فعالیت ‌های کشاورزی در منطقه، از جمله پیشنهادهایی است که بر اساس نتایج تحقیق ارائه شده ‌اند.

کلید واژه: توسعه پایدار، کشاورزی پایدار، مناطق روستایی شهرستان ازنا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.