اثرات ضد قارچی تراف نانوسیلور بر روی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و لارو تا وزن یک گرمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات ضد قارچی تراف نانوسیلور بر روی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و لارو تا وزن یک گرمی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات ضد قارچی تراف نانوسیلور بر روی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و لارو تا وزن یک گرمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات ضد قارچی تراف نانوسیلور بر روی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و لارو تا وزن یک گرمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات ضد قارچی تراف نانوسیلور بر روی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و لارو تا وزن یک گرمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۶

به منظور ارزیابی تراف نانوسیلور در کنترل آلودگی های ناشی از میکروارگانیسم ها در شرایط کارگاهی پرورش قزل آلای رنگین کمان، استحصال تخمک و اسپرم از ماهیان مولد ۵- ۴ ساله مطابق روش معمول کارگاهی صورت گرفت. میزان بقاء تخم های حاصله تا مرحله چشم زدگی و از مرحله چشم زدگی تا مرحله تفریخ تخم ها و نیز میزان بقاء لارو تا وزن ۱.۲- ۱ گرم، در یک تراف ۲ متری با ۴ تکرار و گروه کنترل منفی (شاهد) با ۳ تکرار بدون هر گونه مداخله دارویی به کار گرفته شد. در این مطالعه میزان فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب مورد استفاده شامل درجه حرارت (۱۳.۲- ۱۲.۵ درجه سانتیگراد)، اکسیژن (۹- ۸ میلی گرم در لیتر)، (دی اکسیدکربن ۷.۵±۲ میلی گرم در لیتر)، آمونیاک (کمتر از ۰.۰۱ میلی گرم در لیتر)، نیتریت (کمتر از ۰.۱ میلی گرم در لیتر) و درجه سختی (۱۷۰ میلی گرم در لیتر کربنات کلسیم) بوده است. در این مطالعه میزان ۱۸۰۰ گرم تخم در تراف حاوی نانوسیلور (نانونصب پارس) انکوبه شد. نتایج حاصل از بقاء تخم و لارو تا یک گرمی در تراف نانوسیلور به ترتیب ۶۹.۴ و ۹۱.۸ درصد بود، که از نظر آماری در مقایسه با گروه شاهد در بقاء تخم تفاوت معنی داری داشت (P<0.05). ولی میزان بقاء لارو تا یک گرمی تفاوت معنی داری با گروه شاهد نداشت (P>0.05). با توجه به نتایج مذکور و خواص خارق العاده نانوسید از قبیل خوراکی بودن، غیرمضر بودن، دوستدار محیط زیست بودن و غیره و نیز اثرات سوء و ممنوعیت استفاده از مالاشیت گرین می توان تراف نانوسیلور را به عنوان جایگزین مناسب برای مالاشیت گرین در نظر گرفت.

کلید واژه: تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، تراف نانوسیلور و شاهد، لارو قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.