مقاله کاربرد علایم هشداردهنده در کنترل نرخ رفتارهای ناایمن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد علایم هشداردهنده در کنترل نرخ رفتارهای ناایمن دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد علایم هشداردهنده در کنترل نرخ رفتارهای ناایمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد علایم هشداردهنده در کنترل نرخ رفتارهای ناایمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد علایم هشداردهنده در کنترل نرخ رفتارهای ناایمن :

مقاله کاربرد علایم هشداردهنده در کنترل نرخ رفتارهای ناایمن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله طب نظامی از صفحه ۳۹ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: کاربرد علایم هشداردهنده در کنترل نرخ رفتارهای ناایمن
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایمنی
مقاله حادثه
مقاله علایم ایمنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: روند فزاینده توسعه و استفاده از تکنولوژی های مدرن و پیچیده با وجود مزایای زیاد، باعث بروز مشکلات متعددی در زمینه ایمنی و سلامتی شده که یکی از مهم ترین آنها افزایش نرخ بروز حوادث و بیماری های شغلی است. هدف اصلی این مطالعه، بررسی رفتارهای ناایمن کارکنان یک صنعت دفاعی در ایران و ارزیابی نقش علایم هشداردهنده در کاهش این رفتارها بود.
روش ها: این مطالعه مداخله ای در یکی از صنایع دفاعی در ایران انجام گرفت. در فاز اول، با استفاده از روش نمونه برداری از رفتارهای ایمنی، رفتارهای افراد شاغل در واحد مورد مطالعه که مشتمل بر ۲۶۳ نفر بودند مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله دوم، پس از تحلیل داده های جمع آوری شده، فراوانی هر کدام از رفتارهای ناایمن و سهم هر کدام در کل اعمال ناایمن به دست آمد و سپس روابط احتمالی آنها با بعضی از خصوصیات دموگرافیک بررسی شد. رفتارهای ناایمن قبل و پس از (۲ و ۴ ماه) نصب علایم هشداردهنده ارزیابی شدند.
یافته ها: پیش از مداخله %۵۲۱ رفتار ها ناایمن بودند. فراوان ترین رفتارهای ناایمن شامل عدم استفاده یا سوء استفاده از تجهیزات حفاظت فردی، وضعیت نامناسب و استفاده غلط از ابزارهای دستی بود. با گذشت ۲ و ۴ ماه از اقدامات مداخله ای، نرخ رفتار های ناایمن به ترتیب به ۳۳۲ و %۳۸۷ کاهش یافت.
نتیجه گیری: استفاده از علایم هشداردهنده تاثیر مثبتی در کاهش رفتارهای ناایمن کارکنان دارد. هر چند که از اثربخشی آن در طول زمان کاسته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.