بهینه سازی تولید پروتئین قارچی با استفاده از Fusarium solani PTCC5285


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی تولید پروتئین قارچی با استفاده از Fusarium solani PTCC5285 دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی تولید پروتئین قارچی با استفاده از Fusarium solani PTCC5285  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی تولید پروتئین قارچی با استفاده از Fusarium solani PTCC5285،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی تولید پروتئین قارچی با استفاده از Fusarium solani PTCC5285 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زیستی

تعداد صفحات :۱۷

پروتئین قارچی یک ماده غذایی جدید برای مصرف انسان می باشد که تولید آن از سال ۱۹۸۵ در انگلستان تحت نام تجاری (Quorn) آغاز شده است و به عنوان جایگزین گوشت در بسیاری از فرآورده های غذائی استفاده می شود. هدف از این تحقیق بهینه سازی ترکیبات غذایی محیط و شرایط کشت جهت بهبود تولید مایکوپروتئین توسط قارچ Fusarium solani PTCC585 بود. ابتدا با استفاده از روش تغییر یک فاکتور در زمان (One- Factor- at- a- time) اثر منابع کربنی و نیتروژنی مختلف همچنین اثر زمان انکوباسیون،pH ، دور همزن و اندازه مایه تلقیح در تولید بررسی گردید. سپس بهینه سازی بهترین منابع غذایی به روش آرایه های متعامد (Taguchi method) انجام پذیرفت. ابتدا اثر منابع کربنی مختلف مانند گلوکز، ساکارز، نشاسته، مالتوز، فروکتوز و همچنین از ضایعات سیب زمینی، آب پنیر، سبوس برنج و سبوس گندم بررسی شد. پس از آن اثر منابع نیتروژنی معدنی و آلی مختلف نظیر نیترات آمونیوم، سولفات دی آمونیوم، دی آمونیوم هیدروژن فسفات، اوره، پپتون گوشت، پپتون سویا، عصاره مخمر و عصاره گوشت در تولید پروتئین توسط این قارچ بررسی شد. نتایج نشان داد که از میان منابع کربنی نشاسته به عنوان بهترین منبع کربن بوده و از میان ضایعات و منابع کربنی ارزان قیمت بکار گرفته شده، ضایعات سیب زمینی و سبوس برنج بیشترین میزان تولید را داشت و از میان منابع نیتروژنی اوره به عنوان بهترین منبع شناخته شد. بهترین زمان، pH، دور همزن و اندازه مایه تلقیح به ترتیب عبارت بودند از ۲ روز، ۵،۲۰۰ rpm و ۹% (حجمی/ حجمی). بهینه سازی به روش تاگوچی در سه مرحله انجام شد. با توجه به نتایج به دست آمده میزان تولید پروتئین در شرایط اولیه ۴.۳۵ درصد در گرم وزن خشک بود که با بهینه سازی شرایط تولید پس از انجام روش تغییر یک فاکتور در یک زمان و تاگوچی تولید به ترتیب به میزان ۶.۴۲ و ۱۸ درصد در گرم رسید.

کلید واژه: Fusarium solani PTCC5285، مایکوپروتئین، بهینه سازی، روش تاگوچی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.