بررسی پراکنش گاوماهی شنی (Neogobius fluviatilis pallasi) در سواحل جنوب غربی دریای خزر (آب های استان گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پراکنش گاوماهی شنی (Neogobius fluviatilis pallasi) در سواحل جنوب غربی دریای خزر (آب های استان گیلان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پراکنش گاوماهی شنی (Neogobius fluviatilis pallasi) در سواحل جنوب غربی دریای خزر (آب های استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پراکنش گاوماهی شنی (Neogobius fluviatilis pallasi) در سواحل جنوب غربی دریای خزر (آب های استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پراکنش گاوماهی شنی (Neogobius fluviatilis pallasi) در سواحل جنوب غربی دریای خزر (آب های استان گیلان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زیستی

تعداد صفحات :۱۸

تحقیق حاضر روی پراکنش زیرگونه Neogobius fluviatilis pallasi در آب های سواحل استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر از مهر ۱۳۸۴ تا شهریور ۱۳۸۵ به مدت یک سال انجام گرفت. نمونه های گاوماهی شنی از ساحل تا عمق ۱۵ متری سواحل آستارا، انزلی و چابکسر و به صورت ماهانه با استفاده از ترال کفی، صید شده و تراکم گاوماهی شنی به ازای هر ترال کشی و نیز به هکتار و فراوانی مطلق و نسبی آن به ازای هر ایستگاه تعیین گردید. نتایج نشان داد که گاوماهی شنی در منطقه مطالعاتی در دی ماه با فراوانی ۷.۷۰ درصد کمترین و در آذرماه با فراوانی ۳۲.۸۵ درصد، بیشترین نسبت کل صید را به خود اختصاص داده و در این ماه ها نیز با ۹.۹۸ و ۴۱.۶۴ درصد از کل گاوماهیان صید شده به ترتیب کمترین و بیشترین فراوانی را داشته است. نتایج نشان داد که میانگین تراکم گاوماهی شنی در اعماق ۰ تا ۵، ۵ تا ۱۰ و ۱۰ تا ۱۵ متر با افزایش عمق به طور قابل ملاحظه ای کاسته شده است. همچنین بیشترین فراوانی این گونه در ساحل آستارا مشاهده گردید. آزمون ناپارامتریک نشان داد که اثر متقابل بین فاکتورهای مختلف وجود دارد و معلوم گردید که در بین عمق، ایستگاه و ایستگاه – عمق ، تنها عمق است که بر فراوانی مطلق این ماهی اثر دارد. بررسی ضریب همبستگی عوامل زیستی و غیرزیستی مورد مطالعه با فراوانی گاوماهی شنی با استفاده از آزمون ناپارامتریک نشان داد که همبستگی بین فراوانی گاوماهی شنی با کل صید ۰.۷۰۳، با گاوماهیان ۰.۶۷۲، با دما ۰.۶۸۳ و اکسیژن محلول ۰.۴۱۹ در سطح اطمینان ۹۹ درصد ولی با زئوپلانکتون ۰.۳۰۰- و فیتوپلانکتون ۰.۳۸۸- و به ترتیب در سطح اطمینان ۹۵ و ۹۹ درصد تعیین گردیده و با سایر عوامل همبستگی وجود ندارد. بررسی این فاکتورها نیز با استفاده از آنالیز تجزیه مولفه اصلی (PCA) نشان داد که نزدیک ترین عوامل به میزان فراوانی مطلق و نیز تراکم وزنی گاوماهی شنی به ترتیب فراوانی گاوماهیان، کل صید، دما و اکسیژن می باشند.

کلید واژه: دریای خزر، استان گیلان، گاوماهی شنی، Neogobius fluviatilis، پراکنش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.