مقاله بررسی غلظت نیترات و نیتریت در گوشت قرمز عرضه شده در استان مازندران در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی غلظت نیترات و نیتریت در گوشت قرمز عرضه شده در استان مازندران در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غلظت نیترات و نیتریت در گوشت قرمز عرضه شده در استان مازندران در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غلظت نیترات و نیتریت در گوشت قرمز عرضه شده در استان مازندران در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غلظت نیترات و نیتریت در گوشت قرمز عرضه شده در استان مازندران در سال ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی غلظت نیترات و نیتریت در گوشت قرمز عرضه شده در استان مازندران در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۳۴ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: بررسی غلظت نیترات و نیتریت در گوشت قرمز عرضه شده در استان مازندران در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیترات
مقاله نیتریت
مقاله گوشت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کودهای شیمیایی که حاوی یونهای نیترات و نیتریت هستند موجب آلودگی آب، خاک و گیاهان منطقه می شوند و چرای دام در این مناطق آنها را در معرض دریافت نیترات و نیتریت قرار می دهد. هدف این پژوهش تعیین غلظت نیترات و نیتریت در گوشت تازه گوسفند و گاو در شهرهای مرکزی استان مازندران و تخمین میزان دریافت نیترات و نیتریت از منابع فوق توسط رژیم غذایی متناسب در انسان بود.
مواد و روش ها: دراین مطالعه توصیفی از مراکز فروش ۴ ناحیه شمال، جنوب، شرق و غرب شهرهای ساری، بابل و قائم شهر تعداد ۳۶ نمونه گوشت گاو و ۳۶ نمونه گوشت گوسفند (تعداد ۳ نمونه گوشت گاو و ۳ نمونه گوشت گوسفند از هر ناحیه) تهیه شد. مقدار نیترات و نیتریت با روش آنزیمی نیترات ردوکتاز و رنگ سنجی Griess Ilosvay اندازه گیری شد. از آزمون Mann-Whitney برای مقایسه داده ها در دو گروه گاو و گوسفند استفاده شد.
یافته ها: میانگین نیترات و نیتریت در گوشت گوسفند ۴۹ و۰۳۶ و درگوشت گاو ۶۳ و ۰۳۸ میلی گرم در کیلوگرم بود، که سطح نیترات و نیتریت در گوشت گاو و گوسفند تفاوت معنی داری نداشت.
استنتاج: بر اساس اینکه مقادیر توصیه شده مصرف گروه گوشت و جانشین هایش در هرم غذایی برای افرادی که به طور میانگین روزانه ۲۵۰۰ کالری در روز مصرف می کنند، روزانه ۱۸۴ گرم می باشد می توان فرض کرد که اگر فرد تمام نیاز روزانه خود از توصیه برای گوشت و جانشین هایش راتنها از گوشت قرمز دریافت کند، دریافت نیترات از منابع فوق از برخی کشورها مثل انگلستان بیشتر است اگر چه از مقادیر توصیه شده Contam Panel پایین تر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.