بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زیستی

تعداد صفحات :۱۴

هدف از انجام این مطالعه بررسی عوامل موثر (تعیین فاکتورهای القا کننده و مهار کننده) در بیوسنتز و فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli بود. در این پژوهش از ۵۰ چاه مختلف شهرستان رودسر نمونه گیری انجام و از نظر وجود E.coli بررسی گردید. بعد از مرحله Screening test یک سویه با توانایی تولید آنزیم به عنوان سویه مناسب انتخاب شد. برای سنجش فعالیت آنزیم از سوبسترای اختصاصی (نمک دی سدیم ۴ نیتروفنیل فسفات ۶ آبه) استفاده گردید. در این تحقیق بیشترین تولید آنزیم در محیط کشت پایه بعد از ۶۴ ساعت و در محیط کشت بهینه بعد از ۴۰ ساعت رشد در اوایل فاز رکود مشاهده گردید. از بین منابع کربنی و نیتروژنی مختلف به ترتیب گلوکز %۰.۵ و باکتوپپتون %۰.۵ و از میان غلظت های مختلفNaCl ، غلظت %۰.۶ و از بین تلقیح های انجام شده، تلقیح %۶ و از میان pH و دماهای آزمایش شده، pH=7.5و دمای ۳۷ درجه سیلیسیوس بیشترین تاثیر را در میزان بیوسنتز آنزیم داشتند. از بین عوامل مورد بررسی فسفات غیر آلی به عنوان عامل مهار کننده معرفی گردید. شرایط هوازی بهترین شرایط برای تولید آنزیم و ماکزیمم فعالیت آنزیم این سویه بومی در دمای ۳۷ درجه سیلیسیوس و pH=8.5بود. برای خارج کردن آنزیم از فضای پری پلاسمیک شوک حرارتی بهترین نتایج را به همراه داشت. زمان ماندگاری آنزیم بدست آمده توسط شوک حرارتی هفت روز در دمای ۸-۲ درجه یخچال بود. ماکزیمم میزان تولید آنزیم در محیط کشت بهینه و محیط کشت پایه به ترتیب ۳۲.۹۷ و ۷.۶۲ یونیت به ازای میلی لیتر در دقیقه بود.

کلید واژه: E.coli، آلکالین فسفاتاز، بیوسنتز و فعالیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.