بررسی تاثیر مدیریت های کم آبیاری بر راندمان مصرف آب و برخی خصوصیات فیزیولوژیک و فنولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مدیریت های کم آبیاری بر راندمان مصرف آب و برخی خصوصیات فیزیولوژیک و فنولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مدیریت های کم آبیاری بر راندمان مصرف آب و برخی خصوصیات فیزیولوژیک و فنولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مدیریت های کم آبیاری بر راندمان مصرف آب و برخی خصوصیات فیزیولوژیک و فنولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مدیریت های کم آبیاری بر راندمان مصرف آب و برخی خصوصیات فیزیولوژیک و فنولوژیک گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۴

در مناطق خشک و نیمه خشک، کمبود آب از عوامل اصلی کاهش تولید محسوب می شود. در چنین شرایطی، کم آبیاری به عنوان یک راهبرد مدیریتی مهم برای تعدیل شرایط تنش آبی توصیه شده است. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر دو نوع مدیریت آبیاری (کم آبیاری سنتی و بخشی) بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک، فنولوژیک و راندمان مصرف آب گیاه گوجه فرنگی انجام شده است. به این منظور یک طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار آبیاری و چهار تکرار تعریف شد. تیمارهای آبیاری شامل کم آبیاری DI75 و DI50 (به ترتیب تامین ۷۵ و ۵۰ درصد نیاز آبی) بود که در آنها آب مورد نیاز گیاه به طور معمول به تمام محیط ریشه داده می شد و تیمارهای آبیاری بخشی PRD75 و PRD50 (تامین ۷۵ و ۵۰ درصد نیاز آبی) که آب مورد نیاز گیاه در هر بار آبیاری فقط به یک سمت محیط ریشه داده می شد و بخش تر و خشک به طور متناوب جابه جا می شدند. تیمار FI (تامین ۱۰۰ درصد نیاز آبی) نیز به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که بیشترین راندمان مصرف آب (۶.۲۸ کیلوگرم بر مترمکعب) در تیمارPRD75 و کمترین راندمان (۱.۹۸ کیلوگرم بر مترمکعب) در تیمار DI50 به دست آمد. راندمان مصرف آب در تیمار کم آبیاری معمولی۶۷ (DI50) درصد کاهش و در تیمار آبیاری بخشی (PRD75) 4.6 درصد افزایش نسبت به تیمار شاهد داشت. اندازه گیری وضعیت آب گیاه نشان داد که در تمام مراحل، همواره میزان آماس نسبی در تیمارهای PRD نسبت به تیمارهای DI بالاتر بود. نتایج تجزیه واریانس قطر روزنه برگ بیانگر معنی دار شدن اثر تیمارها در سطح ۵ درصد بود. به طوری که با افزایش آب آبیاری، قطر روزنه ها نیز افزایش یافت. به علاوه قطر بازشدگی روزنه ها در تیمارهای آبیاری کامل و کم آبیاری سنتی بیشتر از تیمارهای آبیاری بخشی بود. از نظر تعداد روزنه در واحد سطح برگ، تیمار آبیاری کامل بیشترین و تیمار DI50 کمترین تعداد روزنه را دارا بودند (به ترتیب ۱۰۵۰۹.۰۴ و ۶۹۰۴.۴). از نظر خصوصیات فنولوژیک بین تیمارهای آبیاری به لحاظ درجه- روز مورد نیاز تا زمان میوه دهی و درجه- روز مورد نیاز تا زمان برداشت در سطح ۵ درصد تفاوتی مشاهده نشد.

کلید واژه: کنیک PRD، جعبه کشت، عملکرد، درجه- روز رشد، قطر روزنه، درصد نسبی آب برگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.