مقاله بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری :

مقاله بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۵۱ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساپونین
مقاله سورفاکتانت
مقاله گیاه حساس
مقاله سبزی جعفری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: بیماری های انگلی یکی از شایعترین مشکلات کشورهای در حال توسعه می باشد. اشکال مختلف انگلی همچون کیست، لارو و تخم انگل ازطریق سبزیجات خوراکی قابل انتقال می باشد. برگ گیاه حساس دارای ترکیبات ساپونینی است که بر روی کاهش کشش سطحی موثر بوده و بر شوینده های تجاری ارجحیت دارد. هدف این مطالعه بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزیجات مصرفی شهر ساری و مقایسه آن با شوینده های تجاری بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه که از نوع مطالعات تجربی می باشد، عصاره آبی گیاه حساس با روش خیساندن، در غلظت های ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد تهیه گردید. نمونه های سبزی مورد آزمایش از نوع جعفری کاشته شده در شهر ساری به صورت تصادفی، به مقدار ۱۰۰g برای هر نمونه تهیه گردید. روش آماده سازی نمونه ها در مجاورت سورفاکتان ها با غلظت های مختلف عصاره آبی، کنترل مثبت (شوینده تجاری) و کنترل منفی (آب) طبق دستور العمل سازمان جهانی بهداشت در دو زمان تاثیر صفر و پانزده دقیقه بود و هر غلظت در ۴ روز مختلف تکرار شد. بررسی کیفی و کمی توسط میکرسکوپ نوری ولام مک مستر ۰۳ میلی متر انجام یافت.
یافته ها: حداکثر انگل زدایی عصاره آبی گیاه حساس و شوینده تجاری در زمان تاثیر صفر به ترتیب ۲۳۰۶ و ۹۷ عدد بود و حداکثر انگل زدایی عصاره آبی گیاه حساس، آب و شوینده تجاری در زمان تاثیر ۱۵ دقیقه به تر تیب ۳۰۲۲ ،۶۴ و ۱۱ عدد بود که در ۳ دوره از نتایج، میزان انگلزدایی عصاره آبی گیاه حساس در غلظتهای ۵ ،۱۰ و ۲۰ درصد بیشتر از شوینده تجاری ۱۰ درصد بود. در زمان تاثیر ۱۵ دقیقه در تمامی دوره ها و غلظتها، میزان انگل زدایی گیاه حساس بیشتر از شوینده تجاری بوده است.
استنتاج: میزان انگل زدایی عصاره آبی گیـاه حساس در تمامی غلظتها در زمـان تاثیر ۱۵ دقیقه نسبت بـه شوینده تجاری بیشتر از آب بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.