رژیم غذایی DASH (کنترل کننده پرفشاری خون) و عوامل خطر بیماری ‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رژیم غذایی DASH (کنترل کننده پرفشاری خون) و عوامل خطر بیماری ‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رژیم غذایی DASH (کنترل کننده پرفشاری خون) و عوامل خطر بیماری ‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رژیم غذایی DASH (کنترل کننده پرفشاری خون) و عوامل خطر بیماری ‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رژیم غذایی DASH (کنترل کننده پرفشاری خون) و عوامل خطر بیماری ‌های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۸

مقدمه: تاکنون هیچ گونه شواهدی مبنی بر اثر رژیم غذایی (Dietary approaches to stop hyper) DASH بر روی فاکتورهای خطر بیماری قلبی – عروقی در میان بیماران دیابتی نوع ۲ وجود نداشته است. از این رو، هدف از بررسی حاضر تعیین اثرات رژیم غذایی DASH بر روی عوامل خطر بیماری‌ های قلبی – عروقی در میان بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بود.روش ‌ها: یک کارآزمایی بالینی متقاطع و تصادفی بر روی ۳۱ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد. این مطالعه به مدت ۸ هفته انجام شد و شرکت ‌کنندگان به طور تصادفی برای استفاده از رژیم شاهد یا DASH تقسیم ‌بندی شدند.یافته ‌ها: پس از پیروی از الگوی غذایی DASH وزن بدن (P=0.007) و دور کمر (P=0.002) کاهش یافته بود. سطح گلوکز خون ناشتا (FPG) و HbA1C در رژیم DASH کاهش یافته بود (به ترتیب P=0.04 و -۲۹.۴±۶.۳ mg/dl و P=0.04 و درصد -۱.۷±۰.۱). بعد از رژیم DASH، میانگین تغییرات سطح HDL کلسترول افزایش (P=0.01 و ۴.۳±۰.۹ mg/dl) و سطح LDL کلسترول کاهش یافته بود (P=0.02 و -۱۷.۲±۳.۵ mg/dl). علاوه بر آن، اثرات مفید DASH روی فشار سیستولیک و دیاستولیک بررسی شد (سیستولیک: P=0.02 و -۳.۱±۲.۷ mmHg در مقابل -۱۳.۶±۳.۵، دیاستولیک: P=0.04 و -۰.۷±۳.۳ mmHg در مقابل -۹.۵±۲.۶).نتیجه ‌گیری: در میان بیماران مبتلا به دیابت، رژیم DASH اثرات مفیدی را بر خطر بیمارهای قلبی – عروقی داشت.

کلید واژه: دیابت، رژیم غذایی DASH، عوامل خطر بیماری ‌های قلبی – عروقی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.