مقاله ارتباط پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با سرطان پستان زنان ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با سرطان پستان زنان ایرانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با سرطان پستان زنان ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با سرطان پستان زنان ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با سرطان پستان زنان ایرانی :

مقاله ارتباط پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با سرطان پستان زنان ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۱۷۹ تا ۱۸۲ منتشر شده است.
نام: ارتباط پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با سرطان پستان زنان ایرانی
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان پستان
مقاله PTEN؛ IVS4؛ پلی مورفیسم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: غیرفعال شدن ژن های سرکوبگر توموری نظیر ژن (Phosphatase and Tensin homologue) PTEN به دلیل موتاسیون و یا پلی مرفیسم سبب رشد کنترل نشده و غیرقابل برگشت می شود. در این مطالعه، ارتباط پلی مرفیسم (Intron Vector Splicing 4) IVS4 ژن PTEN در سرطان پستان زنان مراجعه کننده به بیمارستان شهدای تجریش در سال ۱۳۸۵ بررسی شد.
روش بررسی: در این مطالعه مورد – شاهدی، ۴۹ داوطلب زن با سرطان تایید شده پستان و ۴۳ زن سالم به عنوان گروه شاهد مورد بررسی قرار گرفتند. پلی مرفیسم IVS4 ژن PTEN با تکثیر DNA ژنومی و هضم آنزیمی (Restriction Fragment length polymorphism=RFLP) ارزیابی شد. حجم تومور و تعداد غدد لنفاوی درگیر نیز بررسی شد. داده ها توسط آزمون t و من ویتنی U و به کمک نرم افزار SPSS نسخه ۱۱ تحلیل شدند.
یافته ها: فراوانی آلل های موتان در گروه مورد و شاهد به ترتیب ۳۷/۰ و ۲۷/۰ بود. حجم تومور در گروه حاوی آلل موتان ۲/۲±۵ سانتی متر و در گروه حاوی آلل وحشی ۱/۲±۹/۳ سانتی متر بود. تعداد غدد لنفاوی درگیر با حضور آلل موتان ارتباطی نداشت (NS). توزیع فرکانس آللی از تعادل هاردی ونبرگ تبعیت می کرد.
نتیجه گیری: افزایش فراوانی آلل موتان در بیماران مبتلا به سرطان پستان نسبت به گروه شاهد حاکی از دخالت احتمالی پلی مرفیسم IVS4ژن PTEN در ایجاد سرطان پستان در جمعیت مورد مطالعه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.