مقاله بررسی فراوانی هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه تاثیر آنها بر پیامد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه تاثیر آنها بر پیامد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه تاثیر آنها بر پیامد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه تاثیر آنها بر پیامد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه تاثیر آنها بر پیامد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه :

مقاله بررسی فراوانی هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه تاثیر آنها بر پیامد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۱۸۳ تا ۱۸۸ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه تاثیر آنها بر پیامد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیپرناترمی
مقاله هیپوناترمی
مقاله پیامد
مقاله بخش مراقبت های ویژه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: اختلالات سدیم یکی از مهم ترین اختلالات الکترولیتی در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه (ICU) محسوب می شود. هدف از اجرای این مطالعه بررسی فراوانی و تاثیر هیپرناترمی و هیپوناترمی و مقایسه آنها بر پیامد بیماران بستری در ICU بود.
روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، ۲۷۳ بیمار بستری شده در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان امام حسین (ع) در فاصله سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ بررسی شدند. سن، جنس، علت بستری و بروز هیپوناترمی (سدیم پلاسما کمتر از ۱۳۵ mEq/L) و هیپرناترمی (سدیم پلاسما بیشتر از ۱۴۵ mEq/L) جمع آوری شد و تاثیر آنها بر پیامد نهایی بیماران در هنگام ترخیص از ICU (ترخیص یا فوت در ICU) همراه با نسبت شانس (OR) با محدوده اطمینان ۹۵درصد (CI95%) تعیین و مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: هیپرناترمی در ۵/۳۹ درصد و هیپوناترمی در ۵/۶۰ درصد بیماران دیده شد. میانگین سن در بیماران هیپوناترمیک (۲۱±۵۲ سال در برابر ۴۴±۲۰ سال) و بیماران هیپرناترمیک (۲۰±۵۶ سال در برابر ۲۲±۴۹ سال) بطور معنی داری از سایر بیماران بالاتر بود. بروز هیپوناترمی در بیماران بستری شده به علل جراحی بطور معنی داری از بستری شدگان به علل داخلی بیشتر بود (به ترتیب ۷۲ درصد در برابر ۲۲ درصد). میزان مرگ و میر در بیماران مبتلا به هیپوناترمی (۳۴ درصد در برابر ۱۶ درصد،
OR[CI95%]=6[3-11]) و هیپرناترمی (۵۵ درصد در برابر ۱۸ درصد، OR[CI95%]=3[1-5]) بطور معنی داری نسبت به سایر بیماران بالاتر بود. میزان مرگ و میر در گروه هیپرناترمیک بطور معنی داری از گروه هیپوناترمیک بیشتر بود.
نتیجه گیری: اختلالات سدیم در بیماران بستری در ICU شایع هستند. این اختلالات با افزایش مرگ و میر همراه بوده و در سنین بالاتر شایع تر هستند؛ به علاوه میزان مرگ و میر در هیپرناترمی بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.