کاربرد برخی پسماندهای عمل آوری شده غلات در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در مرحله پرواری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد برخی پسماندهای عمل آوری شده غلات در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در مرحله پرواری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد برخی پسماندهای عمل آوری شده غلات در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در مرحله پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد برخی پسماندهای عمل آوری شده غلات در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در مرحله پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد برخی پسماندهای عمل آوری شده غلات در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در مرحله پرواری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله پرواری با استفاده از دو نوع ضایعات صنایع عمل آوری شده غلات شامل ضایعات صنایع تولید نان و ماکارونی به عنوان منبع کربوهیدرات جایگزین در جیره غذایی، در قالب طرح آماری کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور هفت جیره غذایی شامل یک جیره شاهد (فرمول تجاری رایج در کارخانجات تولید خوراک آبزیان) و شش جیره تیمار با سطوح مختلف جایگزین ضایعات مورد نظر به جای گندم و ذرت (به عنوان منبع اصلی کربوهیدرات جیره) شامل ۱) ۱۰۰% نان خشک، ۲) ۵۰% نان خشک، ۳) ۱۰۰% ماکارونی، ۴) ۵۰% ماکارونی، ۵) ۱۰۰% مخلوط مساوی ماکارونی و نان خشک و ۶) ۵۰% مخلوط مساوی ماکارونی و نان خشک، تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. برای تنظیم جیره ها از نرم افزار کامپیوتری Lindo استفاده شد. برای پرورش ماهی ها ۲۱ قفس با چارچوب فلزی و دیواره های توری پلی اتیلنی به ابعاد ۱´۱´۱ متر ساخته شد و در یک استخر بتنی به ابعاد ۲۵´۳´۱.۲ متر نصب گردید. برای هر تیمار ۳ تکرار منظور گردید و هر قفس بطور تصادفی به یک تکرار تعلق گرفت. برای هر قفس ۲۰ عدد ماهی با وزن متوسط ۸۵±۵ گرم در نظر گرفته شد. طول دوره پرورش ۷۵ روز و طی این مدت دمای آب ۱۵±۱.۵ درجه سانتی گراد،pH آب بین ۸.۷- ۷.۹ و اکسیژن محلول ۸.۱- ۶.۵ میلی گرم در لیتر بود. تغذیه ماهی ها با استفاده از جیره های غذایی ساخته شده و بر اساس درصد بیوماس حاصل از نمونه برداری های ۱۴ روزه، طی سه نوبت در روز بطور دستی انجام گرفت. بررسی فاکتورهای وزن نهایی، درصد افزایش وزن، نسبت تبدیل غذا، نرخ رشد ویژه، نسبت بازدهی پروتئین، شاخص وضعیت و درصد رسوب یا ذخیره پروتئین نشان داد که تیمارهایی که ۵۰ درصد منبع کربوهیدرات اصلی آنها بوسیله ضایعات جایگزین شده بود (جیره های ۲، ۴ و ۶) عملکرد رشد بهتری نسبت به سه تیمار دیگر (جیره های ۱، ۳ و ۵) داشتند (P<0.05). آنالیز لاشه ماهی ها در پایان آزمایش نشان داد که مقادیر پروتئین و خاکستر لاشه در تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری نداشته، ولی مقادیر چربی در تیمارهای ۲، ۳ و ۵ کمتر از دیگر تیمارها بود (P<0.05). بررسی اقتصادی جیره های مورد مصرف، برتری تیمار ۲ را که در آن ۵۰ درصد گندم و ذرت جیره با ضایعات نان جایگزین شده بود، نشان داد. با توجه به نتایج به دست آمده، استفاده از مخلوط ضایعات ماکارونی و نان خشک به جای ۵۰ درصد از گندم و ذرت مصرف شده در جیره غذایی قزل آلا در مرحله پرواری به دلیل به همراه داشتن نتیجه خوب از لحاظ عملکرد رشد و قیمت تمام شده کمتر نسبت به جیره شاهد، قابل توصیه می باشد.

کلید واژه: ضایعات نان و ماکارونی، عملکرد رشد، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.