تعیین ساختار ژنتیکی جمعیت گاوماهی سرگنده (Neogobius kessleri gorlap) دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای در سواحل ایرانی دریای خزر (گلستان و گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ساختار ژنتیکی جمعیت گاوماهی سرگنده (Neogobius kessleri gorlap) دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای در سواحل ایرانی دریای خزر (گلستان و گیلان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ساختار ژنتیکی جمعیت گاوماهی سرگنده (Neogobius kessleri gorlap) دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای در سواحل ایرانی دریای خزر (گلستان و گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ساختار ژنتیکی جمعیت گاوماهی سرگنده (Neogobius kessleri gorlap) دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای در سواحل ایرانی دریای خزر (گلستان و گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ساختار ژنتیکی جمعیت گاوماهی سرگنده (Neogobius kessleri gorlap) دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای در سواحل ایرانی دریای خزر (گلستان و گیلان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۳

به منظور مطالعه ساختار ژنتیکی جمعیت های گاوماهی سرگنده (Neogobius kessleri gorlap) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای، تعداد ۱۰۰ نمونه ماهی از سواحل گلستان و گیلان جمع آوری شد. DNA ژنومی نمونه ها از بافت نرم باله به روش فنل-کلروفرم استخراج گردید که غلظت آن در کلیه نمونه ها ۵۰ تا ۱۰۰ نانوگرم بود. واکنش PCR با استفاده از ۶ جفت پرایمر میکروستلایت انجام و محصول PCR با استفاده از ژل پلی آکریل آمید ۸ درصد الکتروفورز و با نیترات نقره رنگ آمیزی شدند. نتایج به دست آمده از این بررسی نشان داد که هر ۶ جفت پرایمر میکروستلایتی بررسی شده در گاوماهی سرگنده الگوی باندی پلی مورف داشتند. میانگین تعداد آلل های مشاهده شده و موثر در سواحل گلستان به ترتیب ۱۱.۳۳۳ و ۷.۶۶۰ و در استان گیلان ۱۰.۲۰۰ و ۵.۷۳۷ بود. همچنین میانگین هتروزیگوسیتی مشاهده شده و مورد انتظار به ترتیب ۰.۵۷۱ و ۰.۸۱۲ محاسبه شد. بر اساس نتایج به دست آمده در هر دو منطقه گیلان و گلستان و در جایگاه های مختلف میکروستلایت به جز جایگاه های NG71،NG111 و NG215 در سواحل گلستان انحراف از تعادل هاردی-واینبرگ به دست آمد. همچنین مقدار FST بین نمونه های سواحل گلستان و گیلان ۰.۰۵۲ و مقدار Nm بین دو منطقه ۴.۵۲۱ بود. فاصله ژنتیکی و شباهت ژنتیکی بین نمونه های دو منطقه ۰.۶۳۴ و ۰.۳۶۶ بود. نتایج به دست آمده از تست AMOVA و مقدار FST نشان داد که بین نمونه های دو منطقه اختلاف معنی دار وجود دارد. بر این اساس می‏توان عنوان نمود که ۲ گروه ژنتیکی متفاوت از این گونه در سواحل ایرانی دریای خزر (گیلان و گلستان) وجود دارد.

کلید واژه: تنوع ژنتیکی، میکروستلایت، دریای خزر، Neogobius kessleri gorlap

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.