تغییر پروفایل اسیدهای چرب بافت چربی اپیکارد در خرگوشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییر پروفایل اسیدهای چرب بافت چربی اپیکارد در خرگوشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییر پروفایل اسیدهای چرب بافت چربی اپیکارد در خرگوشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییر پروفایل اسیدهای چرب بافت چربی اپیکارد در خرگوشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییر پروفایل اسیدهای چرب بافت چربی اپیکارد در خرگوشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرکلسترول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۸

زمینه و اهداف: یافته های اخیر نشان داده است که شرایین کرونری فاقد بافت چربی اپیکارد، علیه پیشرفت آترواسکلروزیس محافظت شده هستند، بطوریکه بافتهای چربی با خاصیت آتروژنیکی بالا، میزان تبادل بالایی از اسیدهای چرب، با دیواره شرایین مجاور خود را دارند. همچنین گزارش شده که ترکیب چربیهای رژیم غذایی، تنوع و مقدار اسیدهای چرب در بافت چربی را تعیین می کند. با توجه به خاصیت آتروژنیکی متفاوت اسیدهای چرب گوناگون، در مطالعه حاضر تاثیر رژیم غذایی غنی از کلسترول بر الگوی اسیدهای چرب بافتهای چربی اپیکارد در خرگوشها مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روش ها: ۱۶ خرگوش سفید نیوزیلندی به طور تصادفی به دو گروه مساوی تقسیم شدند. گروه کنترل رژیم استاندارد (نرمال) دریافت کرد، در حالیکه گروه آزمایش با رژیم غذایی غنی از کلسترول طی دو ماه تغذیه شد. در پایان خرگوشها بیهوش و ۱ الی ۵ میلی گرم بافت چربی اپیکارد جدا گردید و ترکیب اسیدهای چرب بافتهای چربی به روش گاز کروماتوگرافی تعیین مقدار شدند.یافته ها: رژیم غذایی با کلسترول بالا، موجب افزایش معنی دار LDL و تری گلیسرید و کاهش معنی دار HDL گردید. بعد از دو ماه در بافت چربی اپیکارد، اسیدهای چرب ۱۶:۰، ۱۸:۱t و SFA افزایش معنی دار (P<0.05) نشان داد، در حالیکه اسیدهای چرب ۱۲:۰، ۱۸:۱، ۱۸:۲، ۱۸:۳، MUFA، PUFA، w3 ، w6 یک کاهش معنی داری (P<0.05) داشت.نتیجه گیری: مصرف رژیم غذایی غنی از کلسترول در طی دو ماه موجب افزایش معنی دار اسیدهای چرب آتروژن و کاهش معنی دار اسیدهای چرب ضد آتروژن در بافت چربی اپیکارد می گردد.

کلید واژه: اسیدهای چرب، بافت چربی، اپیکارد، ر‍‍‍‍‍‍ژیم غذایی کلسترول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.