بررسی و مقایسه دقت تکنیک قالب گیری پوتی – واش دو مرحله ای با فضا وتکنیک پوتی- واش مجدد با قوام Light و Super Light


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه دقت تکنیک قالب گیری پوتی – واش دو مرحله ای با فضا وتکنیک پوتی- واش مجدد با قوام Light و Super Light دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه دقت تکنیک قالب گیری پوتی – واش دو مرحله ای با فضا وتکنیک پوتی- واش مجدد با قوام Light و Super Light  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه دقت تکنیک قالب گیری پوتی – واش دو مرحله ای با فضا وتکنیک پوتی- واش مجدد با قوام Light و Super Light،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه دقت تکنیک قالب گیری پوتی – واش دو مرحله ای با فضا وتکنیک پوتی- واش مجدد با قوام Light و Super Light :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: قالبگیری در پروتز ثابت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تحقیقات نتایج متناقضی در این خصوص نشان دادند. این مطالعه با هدف مقایسه دو تکنیک قالب گیری پوتی- واش دو مرحله ای با فضا وتکنیک پوتی- واش مجدد با قوام Light و Super Light انجام گردید.مواد و روشها: تحقیق به روش تجربی بر روی مدل آزمایشگاهی انجام شد. ازهر یک از دو تکنیک ۱۰ قالب و در مجموع ۲۰ نمونه گچی بدست آمد.ارتفاع و قطر دای بدون آندرکات و فاصله دو دای در مدل آزمایشگاهی ۶ بار و در نمونه های گچی ۳ بار با دستگاه profile projector اندازه گیری شد و میانگین آنها بدست آمد. ابعاد نمونه های گچی با مدل آزمایشگاهی مقایسه و توسط t-test آزمون گردید.یافته ها: درهردو تکنیک ارتفاع دای کاهش یافته و معنی دار نمی باشد (P<0.05). قطر دای توسط تکنیک دو مرحله ای با فضا افزایش و تکنیک واش مجدد کاهش یافته است که این کاهش قطر معنی دار می باشد (P<0.0001). از نظر فاصله بین دو دای، تکنیک قالبگیری دو مرحله ای با فضا دارای تغییرات بسیارکمی بوده، در حالی که در تکنیک واش مجدد فاصله بین دای ها بیشتر شده و معنی دار می باشد (P<0.0001).نتیجه گیری: در تکنیک قالبگیری پوتی- واش مجدد با قوام Light و Light Super قطر دای کوچک می شود و فاصله بین دندان های پایه افزایش می یابد و استفاده از این تکنیک سوال برانگیز است و نیاز به بررسی های بیشتری دارد.

کلید واژه: دقت ابعادی، تکنیک قالبگیری، واش مجدد، سیلیکون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.