مقایسه تاثیر ترمیم های کامپوزیت مستقیم و غیر مستقیم بر مقاومت به شکست دندان های پرمولر فک بالا (یک مطالعه آزمایشگاهی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر ترمیم های کامپوزیت مستقیم و غیر مستقیم بر مقاومت به شکست دندان های پرمولر فک بالا (یک مطالعه آزمایشگاهی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر ترمیم های کامپوزیت مستقیم و غیر مستقیم بر مقاومت به شکست دندان های پرمولر فک بالا (یک مطالعه آزمایشگاهی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر ترمیم های کامپوزیت مستقیم و غیر مستقیم بر مقاومت به شکست دندان های پرمولر فک بالا (یک مطالعه آزمایشگاهی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر ترمیم های کامپوزیت مستقیم و غیر مستقیم بر مقاومت به شکست دندان های پرمولر فک بالا (یک مطالعه آزمایشگاهی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: یکی از مشکلاتی که در ترمیم حفرات وسیع مطرح است عدم مقاومت (Resistance) نسوج باقیمانده در برابر نیروهای مضغی است. اما پس از کاربرد مواد ترمیمی باند شونده امید به امکان تقویت نسوج باقی مانده دندان افزایش یافته است. با توجه به اینکه تفاوت موجود از نظر خواص فیزیکی میان ترمیم های مستقیم و غیر مستقیم کامپوزیت ممکن است بر reinforcement دندان پس از ترمیم تاثیر داشته باشد، بنابراین مطالعه حاضر با هدف مقایسه تاثیر ترمیم های کامپوزیت مستقیم و غیرمستقیم بر مقاومت به شکست دندان های پرمولر فک بالای دارای حفرات (mesio-occluso distal (MOD بود.مواد و روشها: در مطالعه تجربی (آزمایشگاهی) حاضر، تعداد ۲۴ دندان پرمولر انسان که فاقد هر گونه پوسیدگی یا ترمیم بودند و بدون هیچ گونه ترک (crack) در یک محدوده زمانی ۶ ماهه کشیده شده بودند، انتخاب گردیدند. تمام نمونه ها به صورت حفره MOD با وسعت باکولینگوالی تراش دو سوم عرض بین کاسپی تراش داده شدند. کلیه نمونه ها به صورت تصادفی در سه گروه شامل A (8 عدد و گروه ترمیم مستقیم)، B (8 عدد و گروه ترمیم غیرمستقیم) وC (8 عدد و گروه تراش بدون ترمیم) تقسیم شدند و با کمک Universal testing machine تحت آزمایش شکست قرار گرفتند. آزمون های آماری واریانس و Tukey جهت آنالیز نتایج مورد استفاده قرار گرفتند و سطح معنی داری کمتر از ۰.۰۵ در نظر گرفته شد.یافته ها: میانگین مقاومت به شکست برای گروه های ترمیم مستقیم، ترمیم غیرمستقیم وتراش بدون ترمیم به ترتیب ۱۳۱۴.۷۵±۳۳.۲۶، ۱۱۹۲.۲۵±۳۵۲.۴۵ و ۳۸۲.۴۵±۱۴۲.۵۱ بود. هیچ تفاوت معنی داری میان گروه های A و B وجود نداشت (P=0.60)، در حالی که تفاوت بین گروه های A و C، همچنین B و C معنی دار بود (P=0.00).نتیجه گیری: بر اساس تحقیق حاضر، ترمیم های کامپوزیتی چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم باعث افزایش مقاومت دندان در برابر شکست شده، از این جهت می توانند در حفرات وسیع تاثیر مهمی داشته باشند.

کلید واژه: ترمیم کامپوزیت، اینله، مقاومت به شکست، دندان پر مولر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.