بررسی پتانسیل چند ماده طبیعی جامد در تولید کنیدی قارچ بیمارگر حشرات، (Beauveria bassiana (Ascomycota Cordycipitaceae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پتانسیل چند ماده طبیعی جامد در تولید کنیدی قارچ بیمارگر حشرات، (Beauveria bassiana (Ascomycota Cordycipitaceae دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پتانسیل چند ماده طبیعی جامد در تولید کنیدی قارچ بیمارگر حشرات، (Beauveria bassiana (Ascomycota Cordycipitaceae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پتانسیل چند ماده طبیعی جامد در تولید کنیدی قارچ بیمارگر حشرات، (Beauveria bassiana (Ascomycota Cordycipitaceae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پتانسیل چند ماده طبیعی جامد در تولید کنیدی قارچ بیمارگر حشرات، (Beauveria bassiana (Ascomycota Cordycipitaceae :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نامه انجمن حشره شناسی ایران

تعداد صفحات :۲۰

در این تحقیق، محیط های غذایی گندم، آرد گندم، سبوس گندم، آرد برنج، سبوس برنج، شلتوک برنج، ارزن و آرد ذرت در قالب یک طرح کاملا تصادفی برای تولید کنیدی های هوایی جدایه های Beauveria bassiana EUT105 و B. bassiana EUT116 به روش سامانه دو فازی مایع-جامد مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که در هر دو جدایه بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود دارد. سبوس گندم با میانگین تولید ۱۰۱۰×۲.۳ و شلتوک برنج با میانگین تولید کنیدی ۱۰۹×۱.۵ به ازای هر گرم محیط غذایی برای جدایهB. bassiana EUT105 ، به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تولید کنیدی را داشتند. برای جدایهB. bassiana EUT116 ، سبوس گندم و ارزن با میانگین تولید ۱۰۹×۶.۱ و ۱۰۸×۸ کنیدی بیشترین میزان تولید کنیدی را به خود اختصاص داد. محیط های شلتوک برنج و ارزن، کمترین مقدار تولید کنیدی به ازای هر گرم محیط غذایی، به ترتیب بیشترین و کمترین میزان تولید کنیدی را به خود اختصاص دادند. در گام بعدی، ملاس چغندرقند و آب پنیر در مقادیر مختلف به عنوان مکمل های غذایی به محیط های ساده فوق افزوده شد. نتایج تجزیه واریانس داده های این مرحله نیز نشان داد که در هر دو جدایه بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود دارد و افزودن آب پنیر موجب افزایش تولید شده ولی افزودن ملاس در تولید کنیدی در مقایسه با محیط های شاهد، تغییر معنی داری ندارد. بیشترین و کمترین تولید کنیدی برای جدایه های B. bassiana EUT105 وB. bassiana EUT116 ، به ترتیب مربوط به سبوس گندم همراه با آب پنیر با میانگین تولید ۱۰۱۰×۵ و ۱۰۱۰×۴.۶، و آرد برنج همراه با ملاس با تولید ۱۰۸×۱.۵ و ۱۰۸×۶ کنیدی در هر گرم محیط غذایی بود.

کلید واژه: Beauveria bassiana، محیط طبیعی، تولید کنیدی، مکمل غذایی، قارچ بیمارگر حشرات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.