مطالعه تاثیر فعال کننده ترکیبات پورینی بر آنزیم آلفا آمیلاز: احتمال وجود جایگاه تنظیم فعالیت در ساختار آنزیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر فعال کننده ترکیبات پورینی بر آنزیم آلفا آمیلاز: احتمال وجود جایگاه تنظیم فعالیت در ساختار آنزیم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر فعال کننده ترکیبات پورینی بر آنزیم آلفا آمیلاز: احتمال وجود جایگاه تنظیم فعالیت در ساختار آنزیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر فعال کننده ترکیبات پورینی بر آنزیم آلفا آمیلاز: احتمال وجود جایگاه تنظیم فعالیت در ساختار آنزیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر فعال کننده ترکیبات پورینی بر آنزیم آلفا آمیلاز: احتمال وجود جایگاه تنظیم فعالیت در ساختار آنزیم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)

تعداد صفحات :۹

مقدمه: مهارکننده های آلفا آمیلازهای پستانداران به عنوان داروهایی برای دیابت و چاقی بطور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرند. اما گزارش های معدودی در مورد فعال سازی آنزیم، که می تواند در این بیماری ها مضر باشند وجود دارد. در این جا، اثر ترکیبات مشتق از پورین روی آلفا آمیلاز پانکراس خوک (به عنوان مدل آنزیم انسانی) بررسی شده است.روش ها: تاثیر ترکیبات پورینی بر فعالیت آنزیم در حضور سوبسترای طبیعی، نشاسته و یک سوبسترای صناعی، ۴- نیتروفنیل آلفا- دی- مالتوهگزائوزاید بررسی شد. جهت یافتن جایگاه احتمالی برهم کنش این ترکیبات با آنزیم از روش داکینگ (مدل سازی مولکولی) استفاده شد.یافته ها: مشتقات متیل گزانتین ۲۰ تا ۳۰ درصد فعالیت آنزیم را افزایش دادند. اثر فعال سازی مستقل از غلظت است و در دامنه ۱۰ تا ۱۰۰ میکرومولار این ترکیبات دیده می شود. با بررسی های جای گیری، مشخص می شود که احتمالا یک جایگاه تنظیم فعالیت مستقل از نواحی اتصال ثانویه گزارش شده پیشین، در ساختار آنزیم وجود دارد.نتیجه گیری: می توان پیشنهاد کرد که افزایش قندخون دیده شده در نتیجه مصرف کافئین ممکن است تا حدودی مربوط به اثر فعال کنندگی این ترکیب بر آنزیم باشد. وجود یک ناحیه احتمالی تنظیم فعالیت در آنزیم امکان در نظر گرفتن این ناحیه را برای مطالعات بعدی فراهم می کند.

کلید واژه: کافئین، تئوبرمین، آلفا آمیلاز، فعال کننده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.