مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در زنان مجرد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان در سال های ۸۷-۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در زنان مجرد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان در سال های ۸۷-۱۳۸۶ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در زنان مجرد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان در سال های ۸۷-۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در زنان مجرد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان در سال های ۸۷-۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در زنان مجرد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان در سال های ۸۷-۱۳۸۶ :

مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در زنان مجرد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان در سال های ۸۷-۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۷ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در زنان مجرد مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان در سال های ۸۷-۱۳۸۶
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرواپیدمیولوژی
مقاله توکسوپلاسموزیس
مقاله زنان مجرد
مقاله IFAT

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: آلودگی به توکسوپلاسما گوندی از شیوع قابل ملاحظه ای در ایران برخوردار است. آلوده شدن زنان باردار منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و ناهنجاری های مادرزادی می شود. به منظور اطلاع از وضعیت ایمنی زنان در شرف ازدواج، مطالعه حاضر با هدف تعیین آلودگی و تیتر آنتی بادی علیه توکسوپلاسما گوندیی، روی زنان مجرصورت پذیرفت.
مواد و روش ها: در یک مطالعه توصیفی، چهارصد زن مجرد ۳۵-۱۴ ساله مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی کاشان طی سالهای ۸۷-۸۶، به طور تصادفی انتخاب شده و با استفاده از تکنیک ایمنوفلورسانت غیرمستقیم IFA))، آنتی بادی های IgG و IgM ضدتوکسوپلاسما مورد ارزیابی قرار گرفتند. اطلاعات مربوط به افراد از قبیل: سن، شغل، تحصیلات، سابقه تماس با گربه، عادات غذایی، سابقه سقط در خانواده و علایم بالینی و نتیجه تست سرولوژی در فرم اطلاعاتی ثبت و داده ها به صورت جداول توزیع فراوانی و نمودار، ترسیم و میانگین هندسی آنتی بادی (GMRT) برای سرم های مثبت محاسبه شد.
نتایج: میانگین سن افراد تحت بررسی۴ ±۲/۲۱ سال بود. ۸۲ نفر (۵/۲۰ درصد) دارای پاسخ مثبت سرولوژی و ۳۱۸ نفر (۵/۷۹ درصد) آنتی بادی منفی بودند. در گروه سنی ۲۳-۱۹ سال، آلودگی ۵/۴۱ درصد بود که نسبت به سایر گروه های سنی از میزان بالاتری برخوردار بود در بین افراد آنتی بادی مثبت، ۶۸ نفر (۸۳ درصد) در رقت ۲۰/۱ و یک نفر (۲/۱ درصد) در رقت ۸۰۰/۱ و بالاتر واکنش مثبت داشتند در بین افراد آلوده، ۴/۹۶ درصد IgG و ۶/۳ درصد IgM مثبت بودند. خوردن گوشت نیم پخته، نوشیدن آب غیربهداشتی و شغل خانه داری با آلودگی ارتباط معناداری نشان داد (P<0.05). GMRT برای ۸۲ زن آلوده ۳۰/۱ تعیین شد. افرادی که واکنش مثبت آنتی بادی ضدتوکسوپلاسما نشان دادند، واکنش RF منفی داشتند.
نتیجه گیری: با توجه به پایین بودن سطح آنتی بادی ضدتوکسوپلاسما گوندی در زنان مجرد و ایمن نبودن هنگام بارداری و عوارض جبران ناپذیر انگل در جنین، به منظور کاهش خطرات مشکل، ارایه آموزش های لازم قبل از بارداری ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.