تعیین اثر متقابل ژنوتیپ × محیط با استفاده از روش های پارامتری و ناپارامتری پایداری فنوتیپی در ژنوتیپ های عدس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین اثر متقابل ژنوتیپ × محیط با استفاده از روش های پارامتری و ناپارامتری پایداری فنوتیپی در ژنوتیپ های عدس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین اثر متقابل ژنوتیپ × محیط با استفاده از روش های پارامتری و ناپارامتری پایداری فنوتیپی در ژنوتیپ های عدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین اثر متقابل ژنوتیپ × محیط با استفاده از روش های پارامتری و ناپارامتری پایداری فنوتیپی در ژنوتیپ های عدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین اثر متقابل ژنوتیپ × محیط با استفاده از روش های پارامتری و ناپارامتری پایداری فنوتیپی در ژنوتیپ های عدس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ژنتیک نوین

تعداد صفحات :۱۶

برای کاهش اثر متقابل ژنوتیپ × محیط و انجام گزینش دقیق تر، عملکرد و پایداری ژنوتیپ ها را باید بطور همزمان مدنظر قرار داد. در این تحقیق از روش های پارامتری و ناپارامتری برای تعیین ژنوتیپ پایدار استفاده شد و سپس همبستگی بین این روش ها مورد بحث قرار گرفت. تعداد ۱۰ ژنوتیپ عدس در ۵ منطقه از ایران (گچساران، کرمانشاه، شیروان، گنبد و ایلام) بمدت ۲ سال (۱۳۸۱-۱۳۸۲) مورد ارزیابی پایداری عملکرد قرار گرفتند. بر اساس نتایج تجزیه پایداری با استفاده از روش های پارامتری ضریب رگرسیون ابرهارت و راسل، میانگین مربعات درون مکانی لین و بینز، اکووالانس ریک و ضریب تبیین پینتوس به ترتیب ژنوتیپ های (۹ و ۶)، (۹ و ۵)، (۸ و ۹) و (۹ و ۸) را به عنوان پایدارترین ژنوتیپ ها معرفی کردند شناسایی شدند. بر اساس نتایج تجزیه روش های ناپارامتری آماره های NP1، NP2، NP3، Si (1)، Si (2) تنارازو و نصار و هان به ترتیب ژنوتیپ های (۹ و ۸)، (۹ و ۸ و ۱)، (۹ و ۸)، (۲ و ۱) و (۲ و ۱) را به عنوان پایدارترین ژنوتیپ ها معرفی کرد شناسایی شدند. در نهایت با توجه به همبستگی بین روش های پارامتری و ناپارامتری ژنوتیپ شماره ۹ (ILL 6199) به عنوان پایدارترین ژنوتیپ انتخاب شد. نتایج این تحقیق نشان داد اگر هدف، تعیین سازگاری عمومی باشد معیارهای پارامتری واریانس شوکلا، و میانگین مربعات لین و بینز و معیارهای ناپارامتری تنارازو و نصار و هان نسبت به سایر پارامترها مورد مطالعه در اولویت هستند.

کلید واژه: پارامتری، پایداری، عدس، ناپارامتری و سازگاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.