بررسی ویسکوزیته عصاره گیاهان دارویی سنتی کاهنده قندخون و ارتباط آن با انتشار گلوکز در In vitro


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویسکوزیته عصاره گیاهان دارویی سنتی کاهنده قندخون و ارتباط آن با انتشار گلوکز در In vitro دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویسکوزیته عصاره گیاهان دارویی سنتی کاهنده قندخون و ارتباط آن با انتشار گلوکز در In vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویسکوزیته عصاره گیاهان دارویی سنتی کاهنده قندخون و ارتباط آن با انتشار گلوکز در In vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویسکوزیته عصاره گیاهان دارویی سنتی کاهنده قندخون و ارتباط آن با انتشار گلوکز در In vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: در بیماری دیابت از داروهای شیمیایی و نیز داروهای گیاهی برای کاهش قندخون استفاده می ‌شود. یکی از مکانیزم ‌های کاهش قندخون ممانعت از جذب گوارشی گلوکز می ‌باشد. ویسکوزیته مواد غذایی می ‌تواند در کاهش جذب گوارشی گلوکز نقش داشته باشند.هدف: هدف از این تحقیق بررسی ویسکوزیته تعدادی از گیاهان کاهنده قندخون و اثر آنها بر انتشار گلوکز از غشاء دیالیز در in vitro بود.روش بررسی: پس از تائید یازده گیاه سنتی کاهنده گلوکز خون، عصاره آبی آنها تهیه شد. ویسکوزیته عصاره‌ های گیاهی توسط ویسکومتر اندازه ‌گیری شد. چهار غلظت متفاوت از عصاره گیاهان درون کیسه دیالیز دارای -D گلوکز‌۰.۲۲ M ‌اضافه شد. ‌کیسه دیالیز فاقد عصاره و دارای -D گلوکز ۰.۲۲ M به عنوان کنترل در نظر گرفته شد و در دمای آزمایشگاه غلظت گلوکز مایع خارج کیسه دیالیز در فواصل زمانی ۲ ساعت به مدت ۲۴ ساعت با استفاده از روش گلوکز اکسیداز اندازه ‌گیری شد. مساحت زیر منحنی (AUC) با به کارگیری قانون ذوزنقه‌ ای محاسبه شد.نتایج: بیشترین ویسکوزیته مربوط به غلظت ۵۰ گرم بر لیتر عدس تلخ (۱.۶۴) و تلکا (۱.۴۶) میلی‌ پاسکال ثانیه بود. بالاترین میزان بازداری خروج گلوکز از لوله‌ های دیالیز مربوط به عصاره ‌های ۵۰ گرم بر لیتر اکالیپتوس گلوبوز ‌(۸۲ درصد) بود. با کاهش غلظت عصاره، میزان بازداری گلوکز کاهش یافت ولی با کمترین غلظت هر عصاره نیز، خروج گلوکز از کیسه دیالیز نسبت به کنترل کمتر بود.نتیجه ‌گیری: عصاره ‌های گیاهی کاهنده گلوکز خون، انتشار گلوکز را در مدل آزمایشگاهی کاهش داد.‌ به نظر می ‌رسد ویسکوزیته در میزان بازداری گلوکز موثر باشد ولی این در مورد اکالیپتوس گلوبوز مشاهده نشد که احتمالا علت دیگری در این مورد نقش دارد.

کلید واژه: دیابت، عصاره‌ های گیاهی، دیالیز، انتشار گلوکز، ویسکوزیته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.